FLASKEKAMP: Svein Østvik slår til Triana Iglesias i bakhodet med en lettknuselig flaske, i forsøket på å bli stuntmann Foto: Viasat
FLASKEKAMP: Svein Østvik slår til Triana Iglesias i bakhodet med en lettknuselig flaske, i forsøket på å bli stuntmann Foto: ViasatVis mer

Slo ned Triana med flaske

- Jeg gjør alt for å vinne. Se video!

Se video av Svein som slår løs på Triana nederst i artikkelen!

SEHER.NO: I Viasat 4 -programmet "Praksisjobben" har Svein Østvik (47) og Triana Iglesias (26) kjempet en hard kamp om hvem som best klarer seg best som vikarer i forskjellige yrker, men i søndagens finaleprogram går det bokstavelig talt på nevene løs.

Paret skal nemlig være stuntmenn for en dag, og spiller inn en scene hvor Svein later som han banker opp glamourmodellen.

- Først later jeg som jeg slår henne i magen, deretter knuser jeg en flaske i bakhodet hennes. Det vanskeligste var å holde flaska riktig fordi den er så lettknuselig at den kan gå i stykker i hånden din, sier Svein til seher.no

Før søndagens finale leder Triana med tre praksis-poeng foran Svein, noe som får ham til å gi alt i finalen.

- Jeg gjør alt for å vinne, og jeg kan avsløre at det blir jevnt..., sier han til seher.no.

Han legger ikke skjul på at han syntes stuntmann-jobben var noe av det morsomste han har vært med på i løpet av "Praksisjobben"-programmene.

- Det var kjempegøy og de faste stuntmennene sa jeg hadde talent. Jeg skulle blant annet late som jeg ble skutt utfor en kant, og lande på ryggen på en tjukkas som lå 3,5 meter lenger ned. Det er langt nok til at man kan slå seg, men jeg klarte å lande riktig hver gang, humrer han stolt.

I tillegg til stuntmannjobben, er boksetrener og brannmann to av Østviks personliger høydepunkt fra "Praksisjobben". Men dersom han kunne velge fritt ville han leve av å skrive dikt.

- Jeg har skrevet dikt lenge, og på mitt beste skriver jeg bra. Jeg håper å få gitt ut en bok med dikt en gang, sier han til seher.no.

Se Svein overfalle Triana her:


[obj:media:7114]


"Praksisjobben" ser du søndag kl. 21.30 på Viasat 4.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Hva driver du med Triana?