Chris Rock:

Slo ned på Will Smith-kommentar

Komikeren reagerte da en i salen kom med en kommentar om Smith.

BLE FIKET TIL: Komikeren fikk seg en på tygga av Will Smith etter et stikk til kona hans. Foto: AL SEIB/AFP/NTB
BLE FIKET TIL: Komikeren fikk seg en på tygga av Will Smith etter et stikk til kona hans. Foto: AL SEIB/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oscar-utdelingen natt til mandag vil uten tvil huskes best for Will Smiths (53) slag mot Chris Rock (57), da sistnevnte kom med et stikk rettet mot Smiths kone, Jada Pinkett Smith.

Natt til torsdag uttalte komikeren seg for første gang om bråket, meldte Reuters. Det gjorde han på scenen i Boston under sitt første standupshow siden hendelsen.

- Jeg prøver fortsatt å bearbeide det som skjedde, så på et tidspunkt kommer jeg til å snakke om den dritten. Det kommer til å bli alvorlig. Det kommer til å bli morsomt, men akkurat nå skal jeg fortelle noen vitser, sa Rock til publikum.

NYE DEATLJER: En Tiktok-video sprer seg i sosiale medier og viser hvordan Jada Pinkett Smith reagerer på ørefiken Will Smith ga Chris Rock under årets Oscar-utdeling. Video: Tiktok, AP. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

Uten å nevne skuespilleren ved navn, lovet 57-åringen å gå nærmere inn på hendelsen på et senere tidspunkt.

- Hvis du kom for å høre om det, kommer jeg ikke ... Jeg hadde et helt show klart før denne helga, sa Rock på scenen ifølge nyhetsbyrået AP.

- Faen ta Will Smith

Etter å ha brutt stillheten om Oscar-hendelsen, vendte 57-åringen tilbake til scenen i Boston for å gjøre enda et show. Da ropte en i publikum ut «faen ta Will Smith!», skriver People.

Rock, som under tidligere show har ignorert roping av Smiths navn, lot ikke denne kommentaren stå ubesvart. Da slo han tilbake med: «nei, nei, nei, nei, nei...», skriver nettstedet.

Det var en kommentar om konas bare hode som fikk Smith til å se rødt under Oscar-utdelingen. Fra scenen sa komikeren at han så fram til å se Pinkett Smith i en oppfølger til «G.I. Jane» - en film fra 1997 hvor Demi Moore spiller en snauklipt soldat.

FORKLARTE SEG: Will Smith forklarte i talen sin om hvorfor han slo til komiker Chris Rock. Video: Dagbladet/AP. Vis mer

I 2018 ble Pinkett Smith diagnostisert med alopecia, en hudsykdom som gjør at håret slutter å vokse og faller av. Hun har vært åpen om sykdommen både på sosiale medier og på hennes eget show «Red Table Talk».

Senere har Smith beklaget hendelsen. Det gjorde han i et Instagram-innlegg natt til tirsdag. Der skrev han blant annet at vitser på hans bekostning er en del av jobben, men at en vits om konas medisinske tilstand var for mye for ham å bære, og at han dermed reagerte følelsesmessig.

LES OGSÅ: Skaffet seg hjelp mot sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer