FIKK BLÅTT ØYE: - Vi hadde en krangel her om dagen, om hva vi skulle lage til jul. Vi begynte å slåss. Og jeg hadde en stor ring på fingeren, som traff ham rett i øyet, forteller Kate Moss. Foto: Stella Pictures
FIKK BLÅTT ØYE: - Vi hadde en krangel her om dagen, om hva vi skulle lage til jul. Vi begynte å slåss. Og jeg hadde en stor ring på fingeren, som traff ham rett i øyet, forteller Kate Moss. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slo ned kjæresten i julekrangel

- Vi begynte å slåss. Og jeg hadde en stor ring på fingeren, innrømmer supermodellen.

SEHER.NO: Det var en helt naturlig - om man kan si det slik - forklaring på at Kate Moss (34) og hennes rockekjæreste, Jamie Hince (40), ble fotografert med tydelige blåmerker i ansiktene.

Nå beroliger nemlig supermodellen alle dem som har bekymret seg etter å ha sett bildene. For nei, de har ikke gått på en dør. Og nei, de har heller ikke falt og slått seg på det glatte vinterføret. Paret har bare vært oppe i slåsskamp - med hverandre!

Og hvis man dømmer ut fra bildene, er det Kate som har det fysiske overtaket. For mens supermodellen har sluppet unna med en liten skramme i ansiktet, ble Hince belønnet med et blått øye.

- Vi hadde en krangel her om dagen, om hva vi skulle lage til jul. Vi begynte å slåss. Og jeg hadde en stor ring på fingeren, som traff ham rett i øyet. Men det hele har ordnet seg nå, sier Kate Moss, ifølge Contactmusic.

Men skal man tro den engelske skjønnheten, er det ikke første gang at noe slikt skjer.

- Vi krangler og har våre opp- og nedturer - som alle andre, egentlig, sier hun ifølge nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Stenger Kate Moss ute

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.