Slo ned fotograf som sparket kjæresten

Dette er ikke første gangen raseriet har ført «Avatar»-skuespilleren Sam Worthington bak lås og slå.

KLIKKET: Da en fotograf sparket Lara Bingle i leggen, klikket det for Sam Worthington, som slo ned fotografen. Nå er han siktet for overfall. Foto: FameFlynet Sweden
KLIKKET: Da en fotograf sparket Lara Bingle i leggen, klikket det for Sam Worthington, som slo ned fotografen. Nå er han siktet for overfall. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
STJERNE: Sam Worthington gjorde suksess over store deler av verden gjennom sin rolle i storfilmen «Avatar» fra 2009. Foto: Filmweb
STJERNE: Sam Worthington gjorde suksess over store deler av verden gjennom sin rolle i storfilmen «Avatar» fra 2009. Foto: Filmweb Vis mer

SEOGHØR.NO: «Avatar»-skuespilleren Sam Worthington (37) ble i helgen arrestert i New York, etter at han skal ha slått ned en paparazzifotograf.

Det er New York Daily News som melder om angrepet.

Worthington skal ha vært på tur sammen med kjæresten Lara Bingle, da fotografen angivelig skal ha sparket henne i leggen.

Da klikket det for Worthington, som slo fotografen i ansiktet.

Både skuespilleren og fotografen er nå siktet for overfall. Worthington ble sluppet fri mot kausjon, men må møte i retten denne uken.

- Det skjedde klokken 17.30. Fotografen sparket Lara, og Worthington slo ham slik at fotografen fikk skader på nesen. Han er siktet for overfall. Fotografen er siktet for overfall, skjødesløshet og trakassering, bekrefter John Grimpel ved New York-politiet ifølge avisen.

Dette er ikke første gangen raseriet får den australske skuespilleren i trøbbel. I november 2012 ble Worthington arrestert for å ha kommet i slåsskamp med en dørvakt utenfor en nattklubb i Atlanta.

Det hele endte med at Worthington ble sprayet ned med pepperspray og arrestert. Den gangen ble han siktet for ordensforstyrrelse, men gikk fri fordi dørvakten ikke møtte opp i retten.

LES OGSÅ: Worthington arrestert etter slåsskamp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer