Slo kvinnelig fan i ansiktet

Etter angrepet på scenen fortsatte popstjernen å synge, før politiet la ham i jern.

SLO NED KVINNELIG FAN: Popstjernen Afroman ble arrestert etter at han slo ned en kvinnelig fan som gikk opp på scenen hans under en konsert tirsdag. Foto: All Over Press
SLO NED KVINNELIG FAN: Popstjernen Afroman ble arrestert etter at han slo ned en kvinnelig fan som gikk opp på scenen hans under en konsert tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Afroman (40) herjet i 2001 hitlistene verden rundt med sangen «Because I Got High».

Men tirsdag var det knyttneven hans og ikke musikken, som fikk mest oppmerksomhet, da han spilte konsert i den amerikanske byen Biloxi.

Ifølge nettsiden TMZ hoppet en kvinnelig fan opp på scenen under Afromans opptreden, noe sangeren - som egentlig heter Joseph Edgar Foreman - likte svært dårlig.

TMZ har lagt ut en video som viser at artisten snur seg brått og slo kvinnen ned i bakken med et slag, før han fortsatte og spille foran de sjokkerte tilskuerne.

Politiet skal ha arrestert artisten da de kom til stedet, men senere ble han sluppet fri mot en kausjon på rundt 2500 kroner.

Han vil imidlertid bli siktet for overfall, ifølge TMZ.

En talsmann for artisten sier til Billboard.com at slaget skjedde som del av en ufrivillig refleks.

- Det var en ufrivillig refleks etter at noen trengte seg inn på området hans. Dette er ikke typisk for ham, sier talsmannen.

LES OGSÅ: «Buffy»-stjerne arrestert for andre gang etter raserianfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer