FORNØYD: Madonna har all grunn til å smile bredt. Hun slo nemlig nylig kloa i en avtale som gjør henne og mannen Guy Ritchie om mulig enda rikere. Foto: All Over Press
FORNØYD: Madonna har all grunn til å smile bredt. Hun slo nemlig nylig kloa i en avtale som gjør henne og mannen Guy Ritchie om mulig enda rikere. Foto: All Over PressVis mer

Slo kloa i kjempeavtale

Madonna har aldri vært redd for å prøve nye ting.

SEHER.NO: Nå har nemlig Madonna (49) forlatt "Warner Music Group" til fordel for et globalt partnerskap med "Live Nation" som har en verdi på 120 millioner dollar over ti år, melder E!online.com.

Madonna skal være den grunnleggende artisten i selskapets del "Artist Nation" som er formet for å skaffe artister direkte kontakt med deres fanbaser og en måte å håndtere deres forskjellige rettigheter på.

- Bøyningsmønsteret i musikkbransjen har forandret seg, og som artist og foretningskvinne må jeg følge forandringene, sier trebarnsmoren ifølge nettstedet.

- For første gang i karrieren min er det ingen begrensning på hvor musikken min kan nå fansen. Jeg har aldri ønsket å tenke begrensninger og med det nye partnerskapet er mulighetene nå uendelige.

Avtalen omfatter alt av Madonnas fremtidige musikalske strebninger, inkludert studioalbum, turneer, tv- og filmprosjekter, fanklubb, webside og salgsvarer.

- Hvem vet hvor mye albumene mine vil selge i fremtiden? Det er det som er så spennende med denne avtalen - alt er mulig. "Live Nation" har tilbudt meg et ordentlig partnerskap, og etter 25 år i bransjen føler jeg at jeg fortjener det, legger artisten til.

Kilder som er kjent med avtalen fortalte "Wall Street Journal" at Madonna ville få 17, 5 millioner dollar i forskudd - i tillegg til mellom 50 og 60 millioner dollar i forskudd for tre studioalbum.

Hvis og når Madonna bestemmer seg for å dra på turne igjen, er det ventet at hun vil få 90 % av fortjenesten. De resterende 10% går til "Live Nation" som angivelig vil punge ut 50 millioner dollar for å få rettighetene til å promotere konsertene hennes. Utbyttet fra den dristige bevillingen som bruker Madonnas navn og image er ventet å bli delt likt mellom artisten og selskapet.

Men Madonna kutter ikke alle bånd med "Warner" enda. Hun skylder dem fremdeles et studioalbum og en samling med hennes beste hits.

- Jeg har et abum til som kommer ut med dem neste år, og jeg er veldig spent på det. Vi har fremdeles arbeid igjen sammen som skal gjøres, sier hun.

LES OGSÅ: Nakenbilder av Madonna selges