Slo hull i hodet og mistet bevisstheten

Kelly Osbourne ble sendt til sykehus etter å ha blitt skadet på mystisk vis.

<strong>ROSER LEGENE:</strong> - Jeg vil bare si takk til alle de fantastiske legene og sykepleierne ved Mercy-sykehuset i Miami for at de har tatt så godt vare på meg, skriver kelly Osbourne på Twitter. Foto: All Over Press
ROSER LEGENE: - Jeg vil bare si takk til alle de fantastiske legene og sykepleierne ved Mercy-sykehuset i Miami for at de har tatt så godt vare på meg, skriver kelly Osbourne på Twitter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kelly Osbourne (27) må ta det med ro etter at hun på dramatisk vis pådro seg en hodeskade i Miami. Osbourne måtte fraktes til sykehuset som en følge av hendelsen, men er nå på bedringens vei, skriver Radaronline.

«Lang, kort historie. Jeg slo hull i hodet, mens jeg deretter fortsatte å miste bevisstheten. Mamma kom for å hente meg», skrev 27-åringen på sin Twitter-profil denne helgen.

Det er foreløpig ikke klart eksakt hvordan Osbourne pådro seg skaden. Men ifølge henne selv skal moren hennes, Sharon Osbourne, fortelle hele historien i sitt show, «The Talk», mandag.

På Twitter takker nå Kelly legene som har tatt hånd om henne i det siste.

«Jeg vil bare si takk til alle de fantastiske legene og sykepleierne ved Mercy-sykehuset i Miami for at de har tatt så godt vare på meg. Dere er helt utrolige!» twitrer hun.

I slutten av oktober vakte Osbourne oppsikt da hun - igjen - fyrte løs mot Christina Aguilera og vektoppgangen hun opplever om dagen.

- Jeg ser på bildene av henne og tenker: «Vel, hun har jo lagt på seg mye. Det ser virkelig ikke bra ut». Men dette er bare et stygt antrekk. Uansett hva slags kropp man har, vil dette se forferdelig ut. Hun kalte meg feit i mange år, men jeg var aldri så feit som hun er nå, sa hun den gang ifølge ShowbizSpy.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var aldri så feit som hun er nå 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer