- Slitsomt å spille konserter edru

Øyvind «Vinni» Sauvik har ikke rørt alkohol på et halvt år.

DRIKKER VANN: Da Øyvind «Vinni» Sauvik opptrådte på musikkfestivalen Rått & Råde i Stavanger i august, slukket han tørsten alkoholfritt mellom låtene. Tidligere har den norske rapstjernen vært åpen om sin rusbruk. Foto: Stella Pictures
DRIKKER VANN: Da Øyvind «Vinni» Sauvik opptrådte på musikkfestivalen Rått & Råde i Stavanger i august, slukket han tørsten alkoholfritt mellom låtene. Tidligere har den norske rapstjernen vært åpen om sin rusbruk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske artisten Øyvind «Vinni» Sauvik (36), kjent fra rapgruppa Paperboys, er svært åpenhjertig på sin nye plate «Oppvåkningen».

Albumet inneholder like mye mørke som lettstemte låter, noe som skyldes at 36-åringen alltid har vært opptatt av mørket som finnes dypt inne i ham.

Vinni har tidligere avslørt at han har brukt rus for å kunne stikke av fra seg selv. Men overfor VG forteller artisten at situasjonen i dag er en annen.

- Jeg har et veldig avslappa forhold til rus. Jeg har ikke drukket på... fem-seks måneder, er det vel? Jeg ruser meg egentlig ikke, sier han.


Småbarnsfaren, som brøt med kona Tone Oraini Selfors (31) i fjor høst, er blitt mer opptatt av å være til stede i øyeblikket. Men den tidligere «Hver gang vi møtes»-deltageren innrømmer at den nye livsstilen kan være krevende.

- Bare det å spille konserter nå som jeg ikke er påvirket er fantastisk slitsomt, mer slitsomt enn å være full, faktisk. Fordi du er så til stede hele tiden, alle sanser er så på plass, men om du tar deg en pinne, gir du litt mer faen, du blir litt mer nummen, du laminerer følelsene dine. Jeg er en bedre artist nå og kicket er større, sier han til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har kulekager i hoftene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer