HOLDT AVSTAND: Carl i Hagen blogget bak scenen mens kona konkurrerte på TV2-parketten.  Foto: FameFlynet Norway
HOLDT AVSTAND: Carl i Hagen blogget bak scenen mens kona konkurrerte på TV2-parketten. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Slitsomt å ha ham i nærheten

Eli Hagen ville ikke ha Carl i salen.

SEOGHØR.NO: Etter en neglebitende danseduell mellom FrP-paret Carl (69) og Eli Hagen (65) forrige lørdag var det til slutt Carl som måtte forlate konkurransen før sin kone.

Begge har et sterkt konkurranseinstinkt og har hele tiden ønsket å vinne over hverandre. Da det ble klart at Eli gikk videre ble hun umiddelbart nervøs med tanken på å ha Carl i salen og var ikke sikker på om hun ville ha ektemannen til stede.

- Endelig klarte jeg å slå Carl i noe. Det var deilig - og jeg gleder meg til å få minst en uke til sammen med dansepartneren min Bjørn. Jeg blir så nervøs når jeg vet at Carl ser på, så det spørs om han får lov til å bli med hit neste uke, sa Hagen til Seoghør.no etter forrige sending.

Men Carl var tilstede lørdag kveld for å støtte sin spreke kone, men holdt likevel avstand.

DANSEKONKURRENTER: Carl og Eli Hagen har danset mot hverandre på TV med dansepartnerne Therese Cleve og Bjørn Wettre Holthe. 

COPYRIGHT FFME FLYNET NORWAY Foto: FameFlynet Norway
DANSEKONKURRENTER: Carl og Eli Hagen har danset mot hverandre på TV med dansepartnerne Therese Cleve og Bjørn Wettre Holthe. COPYRIGHT FFME FLYNET NORWAY Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Jeg ser ham ikke fordi han sitter og blogger bak scenen. Så lenge jeg ikke ser han går det bra. Jeg blir litt mer nervøs da. Han er litt slitsom å ha i nærheten når jeg skal danse, sa Eli i pausen til Seoghør.no. 

Eli danset slowfox med sin dansepartner Bjørn Wettre Holthe og fikk blandede tilbakemeldinger fra dommerne.

- Du har et fantastisk uttrykk. Selve slow foxen blir litt trippete, men du er en fantastisk dame og gjennomfører bra, mente Trine Dehli Cleve.

FLOTT: Eli fikk skryt for utseende og formen lørdag kveld.  Foto: FameFlynet Norway
FLOTT: Eli fikk skryt for utseende og formen lørdag kveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Karianne Stensen Gulliksen mente det var Hagens dårligste dans til nå, men skrøt likevel av 65-åringens figur på parketten.

- Du er en utrolig kul dame og du har overrasket og imponert meg i konkurransen. Selv om slow foxen får du ikke så bra til, det er kanskje den dårligste dansen din.

LES OGSÅ: - Det er det verste jeg har opplevd