Tone Damli og Markus Foss:

Slitsom prosess: - Ned seks kilo

Fikk tidenes sjokk etter «Kompani»-innspillingen.

HJEMME HOS: Tone Damli gir en sniktitt på huset på Blommenholm i Oslo. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sagaen om Tone Damlis (33) hus på Blommenholm i Bærum er velkjent og veldokumentert. Da stjernen kjøpte huset for over ni millioner kroner tilbake i 2015, bestemte hun og samboer Markus Foss (39) seg for å rive huset. Det resulterte i bot og en mediestorm som aldri stilnet.

Nå - etter år med prosesser, kaos, midlertidighet og livets generelle mas og kjas - står derimot det ferdige resultatet klart i all sin prakt. Nå åpner Tone endelig dørene til praktvillaen - eksklusivt for Se og Hør.

Se alle bildene og les om husets spennende historie og designvalg på Se og Hør Pluss her.

Gikk ned i vekt

Selv om oppussingen var ferdig, sto ikke alt klart da Tone reiste for å spille inn «Kompani Lauritzen» i fjor. Markus var heldigvis et eneste stort smil da Tone - etter tøffe og begivenhetsrike uker sammen med sine nye kompanivenner i Åndalsnes - kom hjem til sin dypt savnede familie.

Tårene rant for Tone da hun kom tilbake til Bærum - og de ble ikke færre da hun så hva samboeren hadde stelt i stand.

TÅRER: Tone Damli bryter ut i tårer når hun tenker på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

- Jeg hadde jo fryktelig lyst til å overraske deg med at vi hadde kommet oss i hus. Jeg kunne jo ventet - og så måtte vi bare tatt alt sammen da du kom tilbake. Men det var ikke noe godt alternativ, påpeker Markus - og beskriver ­prosessen som både veldig lystbetont og veldig slitsom.

- Jeg gikk jo ned seks kilo mens du var borte! avslører Markus lattermildt.

Artistens kjære samboer hadde altså fått alt på plass i det nybygde huset mens mor var i Dag Otto Lauritzens disposisjon. Resultatet ble aldri så lekkert, og alle bildene kan du se på Se og Hør Pluss.

Holder med to

Nå som paret er på plass i sitt nye hus med to små barn, har de virkelig fått kjenne på det søte liv. Overfor Se og Hør har 33-åringen tidligere avslørt at hun sannsynligvis har vært gravid for siste gang.

- Jeg er veldig «happy» med to barn. I den grad man kan se for seg noe, så er det to barn jeg alltid har hatt lyst på. Jeg har bare to armer, så jeg tror helt ærlig at to barn er nok for meg.

Men det betyr absolutt ikke at mammalivet ikke har falt i smak av den grunn. Selv om det også har bydd på visse utfordringer.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

- Jeg er utrolig opptatt av å ha orden rundt meg, men det å ha barn og orden rundt seg er en vanskelig kombinasjon. Jeg er ofte frustrert. Jeg har skjønt nå at det ikke hjelper å rydde huset før ungene har lagt seg, for da blir det bare rotete igjen, sa hun, og fortsatte:

- Men som mamma er jeg ganske snill og raus tror jeg. Jeg kan være streng og temperamentsfull, men er også rettferdig. Jeg ønsker i hvert fall barna mine alt godt, fortalte artist og «Kompani Lauritzen»-deltaker Tone Damli til Se og Hør.

LES OGSÅ: Ikke invitert: - Vet ikke hvorfor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer