Bianca Ingrosso:

Sliter med utbrenthet - må legge om livet

Må gjøre drastiske endringer etter legebesøk.

REALITY: Den svenske influenseren og realitystjernen Bianca Ingrosso (24) forteller i en podkast at hun sliter med helsen for tiden. Her er hun med moren Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix
REALITY: Den svenske influenseren og realitystjernen Bianca Ingrosso (24) forteller i en podkast at hun sliter med helsen for tiden. Her er hun med moren Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske TV-profilen Bianca Ingrosso (24) har de senere årene markert seg stort i både Sverige og Norge med sin deltakelse i realityserien «Wahlgrens Värld».

I serien følger man Pernilla Wahlgren (51) og hennes familie, deriblant barna Bianca og Benjamin (21) - som for tiden gjør det stort som artist.

Bianca har siden realityserien startet i 2016 blitt svært populær, og hun har preget spalteplassen i avisene med alt fra problemer i kjærlighetslivet, utroskapsrykter og psykiske vansker.

Denne gang er det 24-åringens helse som har blitt et tema i pressen. I en ny episode av podkasten «Alice & Bianca - har du sagt A får du si B», forteller Bianca åpenhjertig at hun har slitt med helsen i det siste.

- Jeg har vært på en helsekontroll, og fikk vite at jeg nesten ikke kan spise noe som helst, sier hun i podkastepisoden, ifølge Expressen.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Pause i to måneder

Bianca Ingrosso har den siste tiden slitt med utmattelse og utbrenthet, og i podkasten kommer det frem at hun under sitt nylige legebesøk måtte gjennom en rekke undersøkelser, der svaret på prøvene innebærer at hun må gjøre flere livsstilsendringer.

24-åringen forteller at hun har holdt et svært høyt tempo den siste tiden, og at hun fikk streng beskjed av legen om å kutte ut bestemte matvarer, blant annet noen av hennes favoritter.

- Jeg får jo spise det, men hun (legen, journ.anm.) anbefalte meg sterkt å ta en pause fra alt i to måneder, slik at jeg kan komme tilbake og tarmene mine kan ta imot bønner, kylling, avokado og alt slikt jeg ikke tåler, sier hun i podkasten.

Ingrosso har tidligere vært åpen om at hun har slitt både med utbrenthet og utmattelse, og har også fortalt til mediene at hun tidvis blir rammet av panikkangst.

Lever med konstant selvhat

Realityprofilen har nemlig vært svært åpen om sin psykiske sykdom, og sine utfordringer med spiseforstyrrelser. Da hun gjestet «Skavlan» på TV 2 i januar i år, satte hun ord på hvordan det er å leve med problemene.

- Man lever med konstant angst, og får panikkanfall på ulike måter. Jeg klarer ikke å være mett. Om jeg ikke spyr etter å ha spist får jeg så mye angst at jeg ikke klarer å prate med noen, og sånn kan det være i kanskje fire timer, sa hun.

24-åringen har siden hun var tenåring slitt med spiseforstyrrelsen bulimi.

- Jeg planlegger at jeg den og den dagen skal trøstespise, trykke i meg mat, før jeg får angst og spyr. Det er et ekstremt selvhat, og man trykker seg selv ned. Det vanskeligste er å leve med det konstante hatet og panikkangsten. Jeg kjemper med dette hver dag, sa hun åpent til programlederen.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakker åpent om det på et besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Turbulent kjærlighetsliv

Det har skjedd mye i Bianca Ingrossos liv den siste tiden - også på kjærlighetsfronten.

Tidligere i år ble det kjent at forholdet mellom henne og kjæresten Phillipe Cohen (24), var over. Etter bruddet i januar gikk 24-åringen gjennom en massiv kjærlighetssorg.

I april ble det imidlertid klart at de to hadde funnet tilbake til hverandre igjen - bare et par måneder etter at forholdet hadde tatt slutt.

SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i seks år, før idyllen sprakk. Få måneder etter bruddet, ble de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i seks år, før idyllen sprakk. Få måneder etter bruddet, ble de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Grunnen til at jeg ikke har gått ut med det, har ingenting å gjøre med noe PR-greier eller at jeg ikke fikk lov grunnet «Wahlgrens Värld». Nå framstår det litt «shady» i og med at det er etter sesongavslutningen, der man ser meg med dyp kjærlighetssorg, sa 24-åringen i april i sin podkast, gjengitt av Expressen.

24-åringen fremholdt likevel at bruddet var reelt, men at det var viktig å holde forholdet privat - i frykt for at noe skulle gå galt. Samtidig understreket hun at pausen var nødvendig for begge parter.

TRENGER DU NOEN Å SNAKKE MED OM SPISEFORSTYRRELSER?

Rådgivning for spiseforstyrrelser (Ros) har åpent mandag til torsdag på telefon og chat. Sistnevnte er tilgjengelig fra 17:00 - 21:00 disse dagene. De kan også kontaktes på telefon: 948 17 818 eller e-post: [email protected]

LES OGSÅ: Snakket om sønnen i rørende tale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer