<strong>KJEMPESPENT:</strong> - Jeg er skeptisk til konkurranseelementet, og vil ha fokus på formidlingen av sangen. Foto: SCANPIX
KJEMPESPENT: - Jeg er skeptisk til konkurranseelementet, og vil ha fokus på formidlingen av sangen. Foto: SCANPIX Vis mer

Sliter med nervene

Maria Arredondo er ikke sikker på seier i Melodi Grand Prix.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Maria Arredondo sliter med nervene i forkant av Melodi Grand Prix, til tross for at låten hennes er spesialskrevet av GP-konge Rolf Løvland.

- Jeg har aldri konkurrert innen musikk før nå, så det blir en helt ny og veldig spesiell situasjon for meg. Jeg er nervøs og kjempespent, sier Arredondo til VG.

Lørdag er Maria blant deltagerne i andre GP-finalesom gaå av stabelen i Bodø. Hun stiller med låten ''The Touch''.

- Selv om jeg er skeptisk til konkurranseelementet , ble jeg med fordi jeg får synge Rolfs låt. Han har vært en av min største helter opp gjennom årene, og jeg er veldig stolt over å endelig å få synge en av hans låter. Spesielt ettersom den er skrevet for meg, forklarer hun.

Å stille med Løvland-låt greier likevel ikke å roe nervene.

- Absolutt ikke! Jeg tror det handler vel så mye om opptreden og hva jeg klarer å formidle på scenen der og da. Det er masse dyktige artister med i år, og nivået er høyt. Jeg håper jo som alle andre at jeg går videre i delfinalen. Men fokuset er på opptreden og det jeg ønsker å formidle med sangen, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Lene Alexandra er for endimensjonalVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer