NERVØS: Artisten legger ikke skjul på at hun sliter med nerver foran fredgens delfinale i Ørland. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
NERVØS: Artisten legger ikke skjul på at hun sliter med nerver foran fredgens delfinale i Ørland. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

Sliter med nervene foran MGP

- Jeg får knip i magen, er kvalm, skjelver i tennene og kroppen, og fryser...

ØRLAND (Seher.no): Fredag braker det løs i en flyhangar i Ørland, når syv artister skal kjempe om en finaleplass i Melodi Grand Prix 2010.

Blant de som står på scenen er Elisabeth Carew (23), som skal framføre låten "Rocketfuel". Når Seher.no møter artisten i Ørland, innrømmer hun at hun er ekstremt nervøs foran fredagens arrangement.

- Jeg er dritnervøs. Jeg er alltid nervøs. Jeg får knip i magen, er kvalm, skjelver, skjelver i tennene og kroppen, fryser, gjesper og noen ganger kjennes det ut som om hjertet hopper over et slag, forklarer hun.

23-åringen har heldigvis vært heldig å fått råd mot nervene av konkurrentene sine.

- Jeg har heldigvis fått noen gode tips fra andre deltagere her på Ørlandet, blant annet av Maria og Johnny Hide. Maria ga meg et tips om at jeg burde hyperventilere før jeg går på scenen, mens Johnny lærte meg å se for meg scenarioet og at alt går bra, slik at man far bort frykten og nervene.

Det er ikke bare nerver foran Melodi Grand Prix Carew sliter med, og tidligere denne uken fikk hun utfordret ennå en frykt da hun sammen med konkurrenten Maria Haukaas Storeng fikk kjøre flysimulator.

- Jeg har fått kjørt F16 simulator her på Ørland sammen med Maria, og jeg skreik og skreik, så jeg er nok ingen framtidig flyver. Jeg har litt flyskrekk, og er egentlig redd for alt som er farlig, sier hun til Seher.no.

Lørenskogjenta ga ut singelen "Destructive" i 2008, og dette er første gang hun er med i Melodi Grand Prix.

- Det er utrolig stort å få være med på det, også er det veldig morsomt. I fjor satt jeg benka foran TV'en under alle delfinalene, så det er virkelig et privilegium å få være med i år, og jeg angrer ikke på det.

Carews bidrag heter "Rocketfuel", som er en låt hun har laget sammen med produsent-kjæresten Thomas Eriksen. Selv hevder hun at paret ikke har noen problemer med å skille jobb og privatliv.

- Vi har jo jobbet sammen i flere år, så det å samarbeide er ikke noe problem, og jeg synes Thomas er en sinnsyk produsent, og jeg har veldig respekt for hans mening.

Til Seher.no avslører 23-åringen - som er søster av fotballproffen John Carew - at MGP-bidraget fra kjæresteparet ble til i rekordfart, og at hele låten tok maks en halvtime å lage.

- Rocketfuel er en låt som ble skrevet veldig fort for et par måneder siden. Grunnlaget på låten ble nok lagt på 20 sekunder, mens andre verset ble laget på kanskje to minutter. Jeg jobbet nok med låten i en halvtime til sammen. Låten handler om å følge drømmer, og jeg synes det er viktig at folk ikke begrenser seg. Vil man være journalist, bør man strebe etter å bli verdens beste journalist, og vil man være fotballspiller - som John - så bør man strebe etter å bli den beste.

Melodi Grand Prix: Delfinale fra Ørland ser du på NRK fredag klokken 19.40. Alt om den kan du lese på Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   
 
LES OGSÅ: - Jeg vil jo at det skal være bråk!