Sliter med milliongjeld

Røde tall tvinger David Eriksen på flyttefot.

MÅTTE UT: Firmabilen er solgt og David Eriksen har flyttet inn i mindre lokaler. Foto: Tor Kvello, Se og Hør
MÅTTE UT: Firmabilen er solgt og David Eriksen har flyttet inn i mindre lokaler. Foto: Tor Kvello, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vil drive med musikk, og jeg er ingen finansmann, sier tidligere Idol-dommer og plateprodusent David Eriksen til VG.


Den sympatiske 39-åringen har lenge slitt med milliongjeld. Nå har han måttet flytte ut av platestudioet ved Akerselven i Oslo og inn i mindre lokaler i Vika. Årets Idol-dommerHans Olav Grøttheim har tatt over Eriksens gamle lokaler.


- Jeg har vært på jakt etter det studioet lenge før David flyttet inn. Men den gangen ble jeg overbydd og hadde ikke økonomiske muskler til å gå inn. Tidligere var det Norges desidert feteste studio, og det er en fantastisk akustikk og fantastisk beliggenhet, sier Grøttheim til VG.


Eriksen, som blant annet har jobbet med artister som Jessica Simpson,  Sheryl Crow og Rachel Stevens, driver selskapet Stereo Studio 1. Selskapet har de siste årene gått med dundrende underskudd, og har to ganger mottatt varsel om tvangsoppløsning.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer