Sliter med kraftige febertokter

Alex Rosén plages fortsatt etter at han fikk malaria for ti år siden.

TV-AKTUELL: Rosén trives som en del av dommerpanelet i «Norske Talenter» med Mia Gundersen og Adil Khan.  Foto: TV 2
TV-AKTUELL: Rosén trives som en del av dommerpanelet i «Norske Talenter» med Mia Gundersen og Adil Khan. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alex Rosén (44) sprer godt humør og latter i sin dommerrolle i «Norske Talenter». Han er også aktuell med en bok om papparollen, men alt er ikke bare fryd og gammen for tobarnsfaren.

Til Her og Nå forteller TV-profilen at han forsatt sliter med malaria-symptomer, ti år etter han ble smittet av sykdommen under en tur til Jamaica. 

- Malariaen blir aldri borte. Når jeg er fyllesyk eller halvveis dårlig, kjenner jeg feberen komme, og den er hard, sier han til ukebladet.

Det var under et besøk i Jamaica at Rosén sovnet på et tak, og våknet med kroppen dekket av myggstikk.

- Jeg sovnet på et tak, og det er jo dumt å gjøre i den jamaicanske jungelen. Det var et veldig fuktig og malariabefengt område.

Rosén har også tidligere vært uheldig på tur. Da han senere besøkte Egypt ble han smittet av E.coli, kolera og salmonella. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Droppet treningsstudio - bar stein

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer