DÅRLIG HUKOMMELSE: Iføgle Rolv Wesenlund har han begynt å merke at han har fått dårligere hukommelse.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
DÅRLIG HUKOMMELSE: Iføgle Rolv Wesenlund har han begynt å merke at han har fått dårligere hukommelse. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Sliter med hukommelsen

Rolv Wesenlund innrømmer at han er bekymret... Se video!

SEHER.NO: Rolv Wesenlund snakker om helsa nederst i saken!

Den folkekjære komikeren og skuespilleren Rolv Wesenlund (72) har mistet flere gode venner og kolleger de siste årene.

Også 72-åringens egen helse har blitt betraktelig dårligere med tiden. Blant annet fikk han et stille hjerteinfarkt i 2006. I tillegg kollapset han under et opphold i Cannes sommeren 2008.

Premierer og festligheter har imidlertid ikke komikeren sluttet å delta på, og onsdag var både han og kona Ruth tilstede under premieren på Rune Andersens nye show "Rune Andersen - Litt av en mann" på Latter på Aker Brygge.

Til Seher.no innrømmet Wesenlund at helsen fortsatt er litt ustabil, men at det er hukommelsen han er mest bekymret for.
 
- Helsen er litt til og fra. Det er så mye rart som kommer inn vet du. Men det jeg er mest redd for er at jeg begynner å få dårlig hukommelse. Plutselig stopper det opp på helt alminnelige ting. Det er ikke alltid så lett å forklare seg hvis man ikke husker hva det var, forteller han.

Komikeren, som for tiden nyter pensjonisttilværelsen hjemme på Frogner, ble landskjent gjennom blant annet rollen som Marve Fleksnes. Og nylig ble det kjent at TVNorge planlegger en ungdomsversjon av Fleksnes.

Serien skal bli en julekalender som skal sendes på kanalen i desember 2010.

Wesenlund har selv hatt en liten rolle i serien, men synes ikke det er leit at han ikke lenger får spille hovedkarakteren.

- Nei. Du vet, du jobber med ting, og så sier du at det er nok av det. Sånn har livet vært, humrer han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tar 14 piller om dagen

Rolv Wesenlund snakker om helsa nedenfor:[obj:media:7995]