Frances Bean Cobain:

- Sliter med enorm skyldfølelse

Kurt Cobains datter letter på sløret om å arve formuen til sin avdøde far.

ENORM FORMUE: Frances Bean Cobain arvet formuen til sin berømte pappa Kurt Cobain da han gikk bort i 1994. Det har ikke bare vært enkelt. Foto: NTB Scanpix
ENORM FORMUE: Frances Bean Cobain arvet formuen til sin berømte pappa Kurt Cobain da han gikk bort i 1994. Det har ikke bare vært enkelt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da den legendariske «Nirvana»-vokalisten Kurt Cobain gikk bort i 1994, etterlot han seg dattera Frances Bean Cobain (26), som kun var 20 måneder gammel.

Bean har tidligere snakket åpent om savnet etter en farsfigur, dødsfallet og om presset hennes berømte far måtte ha vært under i løpet av karrieren.

- Et stort lån

I podkasten «RuPaul: What’s the Tee?» denne uka, letter 26-åringen blant annet på sløret om sitt vanskelige forhold til penger. Cobain erkjenner samtidig at det å arve farens formue, har etterlatt henne med enorm skyldfølelse, skriver People.

- Mitt forhold til penger er annerledes fordi jeg ikke har tjent dem selv. Det føles nesten som et stort lån som jeg aldri blir kvitt, sier hun i podkasten, ifølge det amerikanske bladet.

Videre påpeker 26-åringen at hun ikke føler noen form for eierskap til formuen og at det er som om hun har arvet pengene fra noen hun aldri har møtt.

Enorm månedsutbetaling

Det er snart 25 år siden faren tok sitt eget liv. Ifølge rettsdokumenter som People og The Blast hadde tilgang på i 2017, får Bean Cobain svimlende 95 000 dollar utbetalt i måneden som følge av farens suksessfulle karriere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer