ELLING: Ellefsen ønsker å bli kvitt "Elling-stemplet" han har fått gjennom å spille den litt underlige figuren i de tre filmene. Her med medspiller Sven Nordin. Foto: SCANPIX
ELLING: Ellefsen ønsker å bli kvitt "Elling-stemplet" han har fått gjennom å spille den litt underlige figuren i de tre filmene. Her med medspiller Sven Nordin. Foto: SCANPIXVis mer

Sliter med Elling-stempel

Per Christian Ellefsen har sjekket inn på det famøse såpeopera-hotellet.

SEHER.NO: Den kjente "Elling"-skuespilleren Per Christian Ellefsen (53) er for tiden opptatt med "Hotell Cæsar"-innspillinger.


For i de nyeste episodene, som kommer på tv-skjermen i februar-mars til neste år, spiller han nemlig forretningsmannen Tom Ivar Hove.


Og skuespilleren, som også deltok i programmet "Isdans" på TV2 i vår, innrømmer at han håper denne nye rollen vil bidra til at folk forbinder ham med noe annet enn rollen som "Elling", skriver VG.


- Vi har snakket om rollen, og jeg vil fremstille en figur som ikke minner om Elling. Det betyr mye for meg. Jeg sliter litt med det og blir ikke akkurat nedringt med filmtilbud etter Elling-filmene, sier skuespilleren til VG.


Men det er ikke bare "Elling"-skuespilleren som er ny på Cæsar-settet.


Også skuespiller Nils Ole Oftebro (62), som er gift med Cæsar-stjernen Anette Hoff, sjekker inn på hotellet.


Han spiller en eks-sjømann som nå er vaktmester.


LES OGSÅ: - Avviser lesberykter