Sliter med dødstanker hvert år

- Det er total krisemaksimering, forteller Bjørn Eidsvåg.

ONDE TANKER: - Hvert år sitter jeg der og tenker at jeg snart går konkurs, at karrieren snart er over og at jeg har mistet evnen til å skrive låter, sier Bjørn Eidsvåg. Foto: SCANPIX
ONDE TANKER: - Hvert år sitter jeg der og tenker at jeg snart går konkurs, at karrieren snart er over og at jeg har mistet evnen til å skrive låter, sier Bjørn Eidsvåg. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Til sommeren blir en av Norges med folkekjære artister, Bjørn Eidsvåg (57), programleder for en av TV 2s nye storsatsninger. Der skal han invitere med seg norske artister inn i sin egen bakgård hvor han blant annet skal dvele med ulike temaer, i tillegg til duettsang.

Selv mener han at artister med troverdighet ofte har mørke kanter i sin egen personlighet, skriver VG.

- Selv har jeg alltid en hektisk høstturné, som nesten ikke avsluttes før juletider. Når den er over drar jeg og familien til hytta. Ved nyttår blir jeg sittende igjen alene, forteller Eidsvåg, som ikke legger skjul på at de mørke tankene da melder seg.


- Hvert år sitter jeg der og tenker at jeg snart går konkurs, at karrieren snart er over og at jeg har mistet evnen til å skrive låter. Også kommer det tanker om at jeg kommer til å dø før jeg har betalt ned gjelda mi. Det er total krisemaksimering. Sånn sitter jeg i en hel uke, før det etter hvert begynner å gå seg til, sier han til VG.

Gjestene til Bjørn Eidsvågs nye TV-program er ennå ikke klare, men ifølge avisen har den påtroppende programlederen en liste bestående av navn som rapperen Lars Vaular til trønderrockeren Åge Alexandersen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brast i gråt under TV-intervju