Tøff tid for Mariah Carey:

Sliter med depresjon etter bruddet

- Hun vet hun aldri vil klare å finne noen som han igjen.

FORHOLDET TOK SLUTT: Forholdet mellom Mariah Carey og James Packer er ifølge en venn av familien til James over. Foto: Scanpix.
FORHOLDET TOK SLUTT: Forholdet mellom Mariah Carey og James Packer er ifølge en venn av familien til James over. Foto: Scanpix. Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom nyheten om at Mariah Carey (46) og hennes millardær-forlovede James Packer (49) har gjort det slutt.

Paret har ikke kommenert bruddet noe ytterligere, men en kilde avslører nå at Mariah er dypt deprimert, selv om hun i offentligheten legger på et smil.

- Først så det ikke ut som bruddet påvirket Mariah. Det var som om hun forventet at ting skulle ordne seg. Nå har hun innsett at det ikke kommer til å ordne seg med James og det gjør henne deprimert, forteller en nær venn av Mariah til People.

SJALUSIDRAMA: Mariahs nære bånd til sin danser Bryan Tanaka har blitt trukket frem som en av grunnene til den avbrutte forlovelsen.
SJALUSIDRAMA: Mariahs nære bånd til sin danser Bryan Tanaka har blitt trukket frem som en av grunnene til den avbrutte forlovelsen. Vis mer

Videre forteller kilden at Mariah ikke vil sitte hjemme og tenke over bruddet. Men at det er utrolig vondt.

- Hun er veldig såret over at han dumpet henne. Hun vet hun aldri vil klare å finne noen som han igjen.

Dumpet henne av flere grunner

Kilder nær paret har oppgitt flere grunner til bruddet.

Den ene grunnen skal være at Packer mente Mariah brukte for mye penger og at han ikke ville være en del av hennes planlagte nye reality-show, «Mariah's World».

En annen grunn skal ha vært at Packer og Mariah havnet i en heftig krangel under et opphold i Hellas. Packer skal ifølge New York Daily News ha blitt sjalu på konas nære forhold til sin danser, Bryan Tanaka.

Krangler om penger

Kilder fortalte tidligere denne uken til TMZ at de to er i full krangel om penger i forbindelse med at de går hver sin vei.

Carey - som flyttet til Los Angeles med tvillingene Monroe og Moroccan (5) etter at hun ble sammen med Packer - skal ha nektet å flytte ut av milliardærens luksusvilla.

- Etter at de kom hjem fra Hellas ba han henne om å flytte ut. Hun nekter og sier hun blir boende til han har kjøpt et hus til henne som en del av det økonomiske oppgjøret, sa kilden til TMZ.

Det er foreløpig ikke kjent om Packer vil si ja til Mariahs krav.

Saken fortsetter under bildet.

STRIDENS KJERNE: Mariah flyttet inn i dette luksushjemmet i Calabasas-området i Los Angeles sammen med James Packer, etter at de ble kjærester. 
STRIDENS KJERNE: Mariah flyttet inn i dette luksushjemmet i Calabasas-området i Los Angeles sammen med James Packer, etter at de ble kjærester.  Vis mer

Fridde i New York

Det var i januar i år det ble kjent at Mariah Carey hadde forlovet seg med Packer.

Forlovelsen fant sted i Careys hjemby New York, under ett år etter at Carey og Packer ble et par.

Ifølge TMZ samlet James Packer et knippe av Mariah Careys nære venner til en privat middag på Eleven Madison Park.

Under middagen skal 48-åringen ha gått ned på kne foran kjærestens næreste og kjæreste venner.

Men istedenfor å dra på bryllupsreise, ser det nå ut som James må ut på husjakt for eks-forloveden...

LES OGSÅ: - Haddy er en veldig god mor