DEPRIMERT: Pete Wentz må ta angstdempende medisiner for å bevege seg blandt folk. Foto: All Over Press
DEPRIMERT: Pete Wentz må ta angstdempende medisiner for å bevege seg blandt folk. Foto: All Over PressVis mer

Sliter med angst og depresjon

Pete Wentz må ta store mengder piller for å holde angsten i sjakk.

SEHER.NO: Ashlee Simpsons (23) ektemann Pete Wentz (29) sliter så voldsomt med angst når han er i det offentlige rom at han må ta store mengder av de angstdempende pillene Xanax for ikke å bryte sammen.

Den nygifte Fall Out Boy-rockeren sier ifølge Contactmusic at han bruker pillene for å få hjelp til å sove og for ikke å miste fatningen når han er på flyplasser, konserter eller andre steder hvor han blir gjenkjent.

- Jeg blir nervøs hver gang det er noe fokus på meg og jeg ikke har kontroll over situasjonen. Hvis jeg er på noen andres konsert, får jeg helt hetta. Og hvis jeg må møte en gruppe mennesker, er på fest eller på en flyplass, forteller Wentz til Playboy.

Wentz innrømmer at han har vært avhengig av medikamentene i lang tid for å holde angsten og depresjonen i sjakk, men den langvarige bruken har ført til at han i dag trenger store doser for å merke noen effekt.

- Du vil ikke vite hvor mye Xanax jeg tåler. Det er veldig, veldig mye, forteller rockestjernen, som venter barn med kona Ashlee.

LES OGSÅ: Hva i all verden er det Wentz driver med her?

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no