Sliter med angst og depresjon

«Frozen»-stjernen Kristen Bell har hatt psykiske problemer hele livet.

HAR SLITT MED DEPRESJON: Kristen Bell forteller åpenhjertig at hun har slitt med angst og depresjon siden hun var liten.  Foto: SipaUSA
HAR SLITT MED DEPRESJON: Kristen Bell forteller åpenhjertig at hun har slitt med angst og depresjon siden hun var liten. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Kristen Bell (35) har gjort stor suksess i TV-serien «Veronica Mars» og med filmer som «Frozen». Privat har hun to barn med ektemannen Dax Shepard. Til tross for en blomstrende karriere og et lykkelig privatliv, har ikke livet alltid vært like lett for skjønnheten.

Bell forteller i et intervju med Off Camera at hun hele livet har slitt med angst og depresjon.

- Jeg slet veldig med angst og depresjon. Det er en ubalanse i seretonin (red.anm: kjemisk stoff) i familien vår, sier Bell som forteller at moren og bestemoren slet med samme problemer, sier hun ifølge Us Magazine.

- Moren min er sykepleier og kjente igjen symptomene sine. Da jeg var 18 år sa hun til meg: «hvis du begynner å føle at det ikke er noe lys rundt seg og du er paralysert av frykt, så har du det samme».

GODT GIFT: Kristen giftet seg med skuespiller og komiker Dax Shepard i 2013. Paret har to barn sammen.  Foto: Broadimage
GODT GIFT: Kristen giftet seg med skuespiller og komiker Dax Shepard i 2013. Paret har to barn sammen. Foto: Broadimage Vis mer

Går på medisin

Kristen fikk behandling og medisin fra en tidlig alder.

- Man må klare å takle det. Jeg er en boblende og glad person, men jeg sjekker hvordan jeg har det innimellom.

Hun slår fast at ingen må føle seg flaue for å søke hjelp.

- Hvis du får en resept for å hjelpe deg selv, må du forstå at verden vil at du skal skamme deg. Men i det medisinske samfunnet ville man aldri nektet en diabetiker insulin.

Ingen flere barn

Bell har i dag døtrene Licoln (3) og Delta (1) med ektemannen Dax. Rett etter sin andre fødsel konstaterte Kristen at hun ikke ønsker seg flere barn.

– Nei. Nei, nei. Vi vil ikke være i mindretall; i alle fall ikke før jeg blir gravid uten å mene det. Nå kommer mitt tredje barn til å sette dette klippet og innse at han ikke var planlagt... Beklager, kjære! Nei, vi setter en strek ved to, sa hun under et intervju med Ellen DeGeneres.

LES OGSÅ: Her gjør hun narr av babybilde-trenden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer