UTSLITT?: Katie Holmes travle hverdag tar sitt toll på den vanligvis så frisk-utseende skuespillerinnen.
UTSLITT?: Katie Holmes travle hverdag tar sitt toll på den vanligvis så frisk-utseende skuespillerinnen. Vis mer

Sliter med alt ansvaret

Morsrollen og skuespillerkarrieren tærer på Katie Holmes.

SEHER.NO: De lange timene hun nå tilbringer på Gerard Schoenfeld teater på Broadway ser ut til å ta sitt toll på Katie Holmes (29).

Holmes kastet seg nylig ut i skuespilleryrket igjen, etter å ha tatt to friår for å oppdra datteren Suri, som hun har med ektemann Tom Cruise (45).

Men å være mor og aktiv skuespiller er nok vanskeligere enn Katie hadde trodd, for stadig oftere dukker det opp nye bilder av den tidligere så frisk-utseende skjønnheten, hvor hun bare ser gråere og gråere ut, skriver Daily Mail.

Holmes tilbringer de fleste dager i teateret, der hun gjennomgår øvelser for rollen i det kritikerroste stykket "All My Sons" av Arthur Miller. Og etter dagens gjennomgang haster hun hjem for å tilbringe tid med datteren og ektemannen, før hun så må tilbake på teateret og gjennomføre sin opptreden.

Men teaterrollen har ikke vært alt Katie har gjort den siste tiden. Skuespillerinnen har også vært å se som advokat i tv-showet "Eli Stone", hvor hun, i en svart og særdeles tettsittende tricot, imponerte de over 8,8 millioner seerne med sine sang- og dansekunstner.

At de busy dagene kan bli tunge for Katie i lengden er lett å se, for stadig sjeldnere får fotografer tatt bilder der den tidligere "Dawsons Creek"-stjernen smiler. Og både venner og kjente skal være svært bekymret for skuespillerinnen.

Kun på premierer med ektemannen dukker det vakre Hollywood-smilet opp igjen, og ellers ligner hun mer på en middelaldrende mor til fem, enn en 29 år gammel Hollywoodskjønnhet...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Har Katie Holmes en affære?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.