TRENER HARDT: Det er bare åtte måneder siden Kristin Cavallari fødte sin yngste sønn. I motsetning til de fleste andre i samme situasjon, har tobarnsmoren problemer med å legge på seg etter graviditetene. Bildet til venstre er tatt i 2011, mens selfien til høyre delte Kristin med fansen sist helg. Foto: Stella Pictures
TRENER HARDT: Det er bare åtte måneder siden Kristin Cavallari fødte sin yngste sønn. I motsetning til de fleste andre i samme situasjon, har tobarnsmoren problemer med å legge på seg etter graviditetene. Bildet til venstre er tatt i 2011, mens selfien til høyre delte Kristin med fansen sist helg. Foto: Stella PicturesVis mer

Sliter med å legge på seg etter fødselene

- Jeg liker ikke å se for tynn ut, avslører «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari.

SEOGHØR.NO: Mens de fleste i Hollywood går på konstante dietter for å holde seg slanke, så har TV-stjernen Kristin Cavallari (28) det motsatte problemet.

Etter at den tidligere «The Hills»-deltageren fikk sønnene Camden Jack (2) og Jaxon Wyatt (8 mnd) har nemlig kiloene bare rast av den allerede svært slanke kroppen hennes.

- Jeg vet ikke hvorfor eller hvordan det skjedde, men etter at jeg fikk barn, så har kroppen min forandret seg.

- Nå må jeg jobbe hardt for å beholde muskler og for å bygge muskler sånn at jeg ikke ser for tynn ut.

SUNN LIVSTIL: Kristin sørger for å få i seg nok grønt hver dag. Foto: Instagram/Kristin Cavalleri
SUNN LIVSTIL: Kristin sørger for å få i seg nok grønt hver dag. Foto: Instagram/Kristin Cavalleri Vis mer

- Jeg har ingen kurver, så det er veldig lett at jeg ser for tynn ut og det liker jeg ikke. Derfor drikker jeg proteinshaker og løfter tunge vekter, forteller Cavallari til E!News.com.

Kristen poster ofte bilder av seg selv mens hun trener på Instagram. Her er et av de siste:

Tobarnsmoren innrømmer at hun prøver å få inn fire til fem treningsøkter i uka for å bygge muskler og holde seg i form.

- I tillegg spiser jeg veldig sunt og holder meg langt unna mat med giftige kjemikalier. Jeg prøver alltid å få i meg noen grønnsaker på en eller annen måte, og putter det gjerne i en smoothie om morgenen, avslører hun.

LES OGSÅ: Olivia Wilde er tilbake i toppform etter fødselen