<strong>ENNÅ UNG:</strong> Skuespiller, artist og tobarnsmor Jennifer Lopez er mest fornøyd med huden sin, av alle ting. Hun mener nemlig at den holder seg svært fast og fin for alderen - i motsetning til resten av kroppen hennes da, eller...? Her poserer hun for et sp Foto: All Over Press
ENNÅ UNG: Skuespiller, artist og tobarnsmor Jennifer Lopez er mest fornøyd med huden sin, av alle ting. Hun mener nemlig at den holder seg svært fast og fin for alderen - i motsetning til resten av kroppen hennes da, eller...? Her poserer hun for et sp Foto: All Over Press Vis mer

- Sliter med å holde meg i form

Tobarnsmoren savner den tiden da magen hennes nesten gikk innover.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren og artisten Jennifer Lopez (41), som for tiden er aktuell med låta «On The Floor», innrømmer at det er vanskelig å holde sin flotte kropp ved like.

Etter at hun og ektemannen Marc Anthony (41) fikk tvillingene Max og Emme for tre år siden, har latino-skjønnheten slitt med å holde seg like slank og veltrent som tidligere.

- Jeg har alltid vært atletisk og aldri noen storspiser, noe som virker til min fordel. Men etter at jeg fikk barna har det blitt verre. Kroppen forandrer seg. Ikke altfor drastisk, men jeg må absolutt trene hardere og passe mer på hva jeg spiser, forteller hun ifølge Femalefirst.

41-åringen pleide aldri å måtte tenke på hva hun spiste, men etter fødselen har dette altså forandret seg. Spesielt siden artisten tydeligvis er fast bestemt på å beholde figuren hun ble berømt for.

- Jeg har aldri trengt å jobbe med magen min før. Den pleide jo nesten å gå innover, så jeg var veldig heldig. Men etter at barna kom, så må jeg det. Jeg må virkelig jobbe hardt med den, innrømmer hun.

Stjernen er imidlertid fortsatt svært fornøyd med huden sin, som hun mener holder seg veldig godt for alderen. Hun er også i tvil om at hun noen gang kommer til å benytte seg av kosmetiske inngrep.

- Jeg kan bare snakke for meg selv og jeg føler ikke at det er noe jeg vil gjøre. Men når ting har forandret seg føler jeg kanskje noe helt annet, sier hun ifølge Femalefirst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg la på meg 12 kilo   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer