Hilary Duff:

Sliter med å hjelpe sønnen

- Ikke noe å tulle med.

SKOLEGUTT: Hilary Duff sin sønn Luca går allerede i andre klasse. Det er ikke noe hans berømte mor synes er lett. Foto: NTB Scanpix
SKOLEGUTT: Hilary Duff sin sønn Luca går allerede i andre klasse. Det er ikke noe hans berømte mor synes er lett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart ett år siden «Lizzie McGuire»-stjernen Hilary Duff (32) avslørte at hun og musikerkjæresten Matthew Koma (32) hadde fått sitt første barn sammen. Lille Banks Violet Bair fyller ett år senere denne måneden, og fra tidligere har Hilary også sønnen Luca (7) som hun fikk med eksmannen Mike Comrie (39).

Disney-stjernen deler stadig bilder av barna sine i sosiale medier, og i helgen kunne skuespilleren avsløre at det ikke er bare bare at sønnen begynner å bli stor.

I et lengre innlegg på Instagram deler Hilary åpenhjertig med sine 13,2 millioner følgere at hun sliter med å hjelpe ham med skoleoppgaver.

- Allerede i andre klasse er ikke lekser noe tull, skriver hun, og fortsetter:

- Jeg sluttet å gå på «ekte» skole i tredje klasse, så jeg sliter. Jeg sitter her og klør meg i hodet hele tiden, ser på leksene hans og gruer meg allerede til neste år.

Til tross for at stjernen føler seg litt hjelpeløs støttes hun av andre mødre i kommentarfeltet og det ærlige innlegget har i skrivende stund fått nesten 350 000 likerklikk.

Ung mor

Sønnen Luca kom til verden da Hilary bare var 24 år gammel. Tidligere har stjernen fortalt at det ikke var lett å bli mor i såpass ung alder.

- Det var litt ensomt i begynnelsen ettersom jeg ikke hadde noen venner som hadde fått barn enda. Jeg hadde jobbet i lang tid, så det føltes som et naturlig steg for meg. Jeg visste alltid at jeg ønsket å bli mor, og at det skulle bli min førsteprioritet i livet, fortalte hun i podkasten «The Motherly Podcast», ifølge Eonline.

Videre sa Hollywood-stjernen at hun mistet en del av identiteten sin etter at sønnen kom til verden.

- Til tider ble jeg trist av å tenke på det, men jeg hadde nok å gjøre. Jeg kan ikke huske at jeg la han (sønnen Luca, journ.anm.) fra meg de første tre månedene. Jeg var helt besatt av å søke opp ting, og jeg tok morsrollen så alvorlig at jeg ikke skjønte hvor altoppslukende det kunne være, fortsatte «Younger»-stjernen.

HOPPER: Dette barnet ble inspirert da han så moren sin, den russiske instagramstjernen Sveta Ananas, hoppe mot ektemannen Bonoe Andrei. Video: @svetasidananas. Reporter: Christian Wehus. Vis mer

Selv om Hilary kanskje føler at hun ikke strekker helt til på leksefronten, ser det ut til at hun gjør det for kjæresten Matthew. Før sommeren kunne paret avsløre at de hadde tatt forholdet ett steg videre og forlovet seg, og tidligere denne måneden ble det spekulert på om de to allerede kan ha giftet seg i all hemmelighet.

TOBARNSMOR: Hilary med datteren Banks og sønnen Luca i Los Angeles i juni. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Hilary med datteren Banks og sønnen Luca i Los Angeles i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spøker

Årsaken er et bilde forloveden Matthew har delt på Instagram. I forbindelse med årets Adopt Together Baby Ball i Los Angeles, delte han nemlig et bilde av sin festkledde forlovede. Under bildet skrev han «wife», altså kone.

View this post on Instagram

Wife.

A post shared by Matthew Koma (@matthewkoma) on

Paret har enda ikke svart på spekulasjonene som raskt oppsto i kommentarfeltet under bildet. I stedet delte Hillary et eget bilde av de to sammen før de dro ut.

«Vi liker hverandre», skrev hun under bildet, før kjæresten raskt svarte:

«Det var ikke det du sa i går».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

De to turtelduene spøker stadig med hverandre i kommentarfeltet, noe de også gjorde da Hilary delte et annet bilde fra tilsynelatende samme kveld.

«Han truet med å dra ned glidelåsen på kjolen min. Takk gud for at han kan få meg til å le gjennom pinligheten på rød løper», skriver hun.

«Man kan ikke klandre meg da», svarer Matthew.

LATTERKRAMPE: Kronprinsesse Mette-Marit reiser med Litteraturtoget for femte gang. Første stopp er et skrivekurs på Mette-Marits gamle ungdomsskole, Fiskå skole. Her leser hun lattermildt opp en av sine egne tekster fra 9. klasse. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor tar de en pause

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer