Harald Rønneberg:

Sliter med å få solgt hytteprosjektet

Ble lagt ut for salg i vinterferien.

SLITER MED SALG: Tv-profil Harald Rønneberg har ikke fått solgt hyttene i Uvdal til tross for at hyttene ble lagt ut i februar i år. Her avbildet sammen med Thomas Numme (t.v.). Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SLITER MED SALG: Tv-profil Harald Rønneberg har ikke fått solgt hyttene i Uvdal til tross for at hyttene ble lagt ut i februar i år. Her avbildet sammen med Thomas Numme (t.v.). Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I februar kunne Harald Rønneberg (45) avsløre at han har startet en ny karriere som hytteutbygger etter at han ga seg som programleder i TV 2-programmet «Senkveld».

Nyheten delte han i et innlegg på Instagram-profilen sin med følgende tekst:

- Drømmer må realiseres, folkens!! Jeg har alltid hatt en drøm om å utvikle og designe hytter for salg. Nå står to stykker klare på toppen av Uvdal Alpinsenter og det er så syyykt spennende.

Med seg på laget hadde 45-åringen fått kona Sølvi Haugland (46), arkitekt Simen Forsberg (45) og interiørdesigner Halvor Bakke (48), kjent fra TV3-programmet «Eventyrlig Oppussing».

TEAMWORK: Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland har samarbeidet om hytteprosjektene. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
TEAMWORK: Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland har samarbeidet om hytteprosjektene. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Senker prisen

Sammen har de til nå satt opp to hytter i Numedal i Buskerud, i samme område som Rønneberg og kona selv har hytte.

Ifølge Laagendalsposten, gjengitt av Dagens Næringsliv, ble hyttene lagt ut for salg allerede i vinterferien, men så langt er ingen av dem blitt solgt.

De to hyttene ble lagt ut for salg med en prisantydning på 5,25 og 4,95 millioner kroner, men prisene er nå blitt justert ned til henholdsvis 4,95 og 4,65 millioner.

Til avisen forteller Rønneberg at de ikke har dårlig tid med å få solgt hyttene.

- Uvdal er helt fantastisk, sier han, og omtaler videre hyttene som gode kjøp.

Se og Hør har vært i kontakt med Rønnebergs manager som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nytt eventyr

Rønneberg har tidligere fortalt til Se og Hør at tidspunktet var perfekt for å kaste seg ut på et nytt eventyr - i form av hytteprosjektet - etter at han sammen med Thomas Numme (49) ga seg som «Senkveld»-programleder for ett år siden.

- Nå hadde livet plass til et slikt prosjekt, når ikke hver uke går med til å lage talkshow. I tillegg ble dette området tilgjengelig for utvikling. Så det passet egentlig perfekt.

TAKKET FOR SEG: Harald og Thomas fikk hedersprisen under Gullruten i fjor. Foto: Espen Solli / Se og Hør
TAKKET FOR SEG: Harald og Thomas fikk hedersprisen under Gullruten i fjor. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

I innlegget på Instagram skrev Rønneberg også at hytteprosjektet var perfekt å gjøre nå, ettersom han snart skal returnere til tv-skjermen. Hva han nå skal gjøre i tv-sammenheng ønsket han ikke å røpe overfor Se og Hør, men han hadde følgende å si om tiden fremover:

- Thomas og jeg jobber med nye konsepter for TV 2, og gleder oss til å komme tilbake på skjermen etter hvert. Men vi ville ikke løpe rett inn i det første og beste etter 15 fantastiske år med talkshowet.

GIKK GALT: Det gikk ikke helt som det skulle da TV-profil Harald Rønneberg skulle på hyttetur. Vis mer

Lovet ikke flere hytter

Den tidligere «Senkveld»-programlederen har tidligere fortalt til Se og Hør at hytteprosjektet er et resultat av godt teamarbeid, der alle har stått for det de selv er gode på.

- Simen er hjernen bak designet, og Sølvi og Halvor har vært helt rå når det kommer til den siste finishen, sa Rønneberg, og la til hva hans egen rolle har vært i prosjektet:

- Jeg har ment litt om alt, men er vel mest han som har satt det hele i gang. Og så har jeg lempet mye plank!

Hvorvidt det kommer flere hytter, vil tiden vise.

- Det hadde vært veldig gøy, men vi får først se hvordan dette går. Jeg krysser alt jeg har! sa Rønneberg.

LES OGSÅ: Derfor får ikke Märtha Louise solgt ferieparadiset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer