Sliter med å få barn

Halvt norske Christine Teigen og ektemannen John Legend går til prøverørsbehandling.

ØNSKER SEG BARN: I lengre tid har Christine Teigen gått til prøverørsbehandling. For to år siden giftet hun seg med sangeren John Legend og paret har et sterkt ønske om å stifte familie.  Foto: Splash News
ØNSKER SEG BARN: I lengre tid har Christine Teigen gått til prøverørsbehandling. For to år siden giftet hun seg med sangeren John Legend og paret har et sterkt ønske om å stifte familie. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to år siden giftet den halvt norske modellen Christine Teigen (29) seg med soul-sangeren John Legend (36) under en stjernespekket seremoni i Italia. Teigen er kjent for sitt flotte ytre og humoristiske stil på sosiale medier, men nylig avslørte stjernen at ikke alt bare er fryd og gammen i privatlivet.

- For å være ærlig, John og jeg har problemer, innrømmet Chrissy som fortalte at hun i lengre tid har gått til fertilitetsleger.

- Vi ville hatt barn for fem, seks år siden hvis det hadde vært mulig, men det har virkelig vært en prosess!

Lei av baby-spørsmål

Avsløringen kom under innspillingen av TV-programmet FABLife, der også supermodell Tyra Banks snakket om savnet etter barn.

- Hver gang noen spør meg om jeg vil ha barn tenker jeg at en dag kommer du til å spørre feil jente som virkelig sliter, og de vil bli veldig såret. Jeg hater det, så stopp og spør meg! sier Christine.

ØNSKER SEG BARN: Teigen har veldig lyst på barn med ektemannen som hun har vært sammen med i seks år.  Foto: Broadimage
ØNSKER SEG BARN: Teigen har veldig lyst på barn med ektemannen som hun har vært sammen med i seks år. Foto: Broadimage Vis mer

I etterkant av intervjuet har det strømmet inn med støtteerklæringer og Teigen takket fansen på Twitter.

- Når det gjelder prøverørsbehandlingen har jeg aldri fått så mye støtte før. Dere er fantastiske og jeg setter pris på dere!

LES OGSÅ: «Norske» Chrissy vant tvilsom kåring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer