SLITER: - Jeg vil ikke si at jeg har kommet meg helt i form ennå, nei. Alt forandrer seg når man blir eldre. Det var noe annet når jeg var 31 år gammel, sier Heidi Klum om planene om å bli kvitt kiloene etter hennes fjerde fødsel. Foto: Stella Pictures
SLITER: - Jeg vil ikke si at jeg har kommet meg helt i form ennå, nei. Alt forandrer seg når man blir eldre. Det var noe annet når jeg var 31 år gammel, sier Heidi Klum om planene om å bli kvitt kiloene etter hennes fjerde fødsel. Foto: Stella PicturesVis mer

Sliter med å bli kvitt kiloene

Supermodellen mener hun må ta grep umiddelbart.

SEHER.NO: I oktober ble Heidi Klum mamma for fjerde gang. Nå innrømmer hun at hun sliter med å komme seg i form etter fødselen.

Supermodellen har kjempet hardere for å miste kilo denne gangen enn hun gjorde da hun fødte sine tre andre barn, Leni (5), Henri (4) og Johan (3).

- Jeg vil ikke si at jeg har kommet meg helt i form ennå, nei. Alt forandrer seg når man blir eldre. Det var noe annet når jeg var 31 år gammel og skulle ha mitt første barn enn det er å være 36 og få mitt fjerde, sier hun ifølge OK! Magazine.

Firebarnsmoren trener nå intenst på tredemølla og spiser sunt for å komme seg tilbake i form. 36-åringen frykter nemlig at hun vil forbli stor og rund resten av livet hvis ikke hun handler nå.

- Jeg tror at hvis man venter for lenge, da blir man seende slik ut til all tid. Jeg må bare være motivert for dette, forteller hun.

Den tyske "Victoria's Secret"-modellen er kjent for å komme svært raskt tilbake i storslag etter en fødsel, noe hun blant annet gjorde i 2005, da hun stilte opp på catwalken under to måneder etter å ha blitt mor til sønnen Henry.

I midten av oktober skrev Seher.no at Heidi har planen klar for hvordan hun skal få modellkroppen tilbake etter fødselen. Den planen innebar derimot ikke like mye trening som hun planlegger nå.

Klum sa nemlig den gang at hun skulle ta det helt med ro...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Nå er Heidi Klum firebarnsmamma