Heidi Montag:

Sliter med å bli gravid igjen

- Jeg hadde aldri trodd det skulle være så vanskelig.

TRIO: Spencer Pratt og Heidi Montag elsker småbarnslivet og vil gjerne gi sønnen et søsken. Foto: Todd Williamson/JanuaryImages/REX
TRIO: Spencer Pratt og Heidi Montag elsker småbarnslivet og vil gjerne gi sønnen et søsken. Foto: Todd Williamson/JanuaryImages/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2017 slapp skandaleparet Heidi Montag (35) og Spencer Pratt (38) jubelen løs da de avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

- Heidi har ønsket å bli mamma siden den dagen jeg traff henne. Hun har planlagt og tenkt på dette lenge, fortalte Pratt til Us Weekly den gang.

I oktober samme året så sønnen Gunner (4) dagens lys.

- Vi er så velsignet som fikk en vakker og frisk gutt. Det var den hardeste og mest givende opplevelsen, delte Montag med samme nettsted da, mens ektemannen la til at det var hans lyseste dag så langt i livet.

Duoen var to av de mest profilerte fjesene i den populære realityserien «The Hills» fra 2006 til 2010, og sammen skapte de en rekke overskrifter - blant annet med sine økonomiske problemer og endeløse krangler med familiene og kollegaene sine.

THE HILLS: Stephanie Pratt og Spencer Pratt er søsken, og har ikke snakket sammen på nesten ti år. Når de endelig møtes, blir det høy temperatur. Video: Viafree Vis mer

Stoler på Gud

I 2019 gjorde de også comeback i oppfølgeren «The Hills: New Beginnings».

Etter at tv-stjernene fikk sønnen Gunner, har de ikke lagt skjul på at de ønsker å utvide familien ytterligere.

Bare ett år etter fødselen uttalte blant annet Montag følgende:

- Jeg elsker å ha en sønn. Det er så gøy. Hvis vi får enda en gutt, kommer vi sannsynligvis til å ende opp med tre barn. En synsk person fortalte oss en gang at vi kom til å få tvillinger, så pass på, Mary-Kate og Ashley, fortalte hun til E! News.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Ifølge E! News har ekteparet aktivt prøvd å bli gravide siden desember 2020 - foreløpig uten hell.

Nå tar ettbarnsmoren til sosiale medier for å oppdatere fansen rundt drømmen om flere barn.

«Jeg er så takknemlig for engelen min. Jeg hadde aldri trodd det skulle være så vanskelig å få et barn til. Jeg stoler på guds plan, og hvis vi bare får ett, så er jeg takknemlig for dette mirakelet», skriver hun sammen med tre bilder av seg selv og sønnen.

I kommentarfeltet deler en rekke mødre sine historier om veien mot flere barn, samt ulike forslag for å prøve å hjelpe 35-åringen videre på vei.

«Bare litt overvektig»

Etter at Montag delte en video av seg selv og ektemannen i fjor vinter, begynte ryktene å gå om at hun var gravid.

Flere medier omtalte saken, deriblant Daily Mail og The Sun.

«Heidi hadde på seg en kroppsnær blå kjole i videosnutten som viste litt hud over brystet og nær magen hennes. Det kunne også se ut som om hun viste frem en liten gravidmage, selv om hun fremdeles ikke har bekreftet om hun er gravid med sitt andre barn eller ikke», skrev The Sun.

Kort tid senere avkreftet derimot «The Hills»-stjernen babyryktene.

«Nei, jeg er ikke gravid enda. Bare litt overvektig», delte hun med følgerne sine på Twitter.

LES OGSÅ: Slik reagerer han på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer