Scott Disick:

- Sliter med å akseptere det

Den tidligere partyløven skal visstnok ha problemer med å gå videre etter forholdet med Kardashian-søsteren.

KJÆRLIGHETSSORG?: Scott Disick klarer ikke å glemme ekskjæresten. Foto: XactpiX/Splash/NTB
KJÆRLIGHETSSORG?: Scott Disick klarer ikke å glemme ekskjæresten. Foto: XactpiX/Splash/NTB Vis mer
Publisert

Man må holde tungen rett i munnen når det gjelder Scott Disicks (39) kjærlighetsliv. 39-åringen har nemlig blitt observert med en rekke potensielle flørter opp gjennom årene, og flere ivrige fans levde lenge i håpet om at han skulle finne tilbake til ekskjæresten Kourtney Kardashian (43).

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Kardashian og Disick hadde et turbulent av-og-på forhold i nesten ti år, og sammen fikk de barna Mason (12), Penelope (10) og Reign (7). Forholdet ble nøye dokumentert i realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Seerne fikk da et lite innblikk i flere av utfordringene paret sto overfor, deriblant Disicks motvilje til å inngå et ekteskap med Kardashian. Etter flere år med prøving og feiling, var det til slutt ikke mer å gjøre og duoen satte et endelig punktum for forholdet i 2015.

- Sliter med å akseptere det

Siden den gang har Disick hatt et turbulent kjærlighetsliv, mens Kardashian på sin side ble smidd i hymens lenker med Travis Barker (47) tidligere i år.

Selv om paret samarbeider om å oppdra barna skal Disick angivelig ha innsett at han aldri kommer til å få Kardashian-søsteren tilbake.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner seg om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- Scott kommer alltid til å angre på hvordan han behandlet Kourtney og forholdet deres. Nå prøver han bare å komme seg videre fra det faktum at de to aldri kommer til å finne tilbake til hverandre igjen, men han sliter med å akseptere det, forteller en kilde nær Disick overfor ET.

Kardashian giftet seg som nevnt i et storslagent bryllup i mai. Kilden ET har pratet med hevder Kardashians ekteskapslykke trolig skal ha ført til at Disick har opplevd tomhet og ensomhet på et helt nytt nivå enn det han tidligere har vært villig til å innse.

Ifølge kilden skal Disick nå ha lært av sine feil, og håper på en snarlig forsoning og gjenforening med Kardashian-klanen, som han tross alt har vært en del av i over ti år.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det var spesielt én detalj som skapte reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

LES OGSÅ: Skammelig oppførsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer