SKILLES? Peter Andre og Jordan skal ha problemer i ekteskapet. Foto: All Over Press
SKILLES? Peter Andre og Jordan skal ha problemer i ekteskapet. Foto: All Over PressVis mer

Sliter i forholdet

- Jeg stoler på henne når hun er edru, men ikke når hun drikker.

LOS ANGELES (Seher.no): Den siste tiden har det gått rykter om at det tre år lange ekteskapet mellom Katie "Jordan" Price (30) og Peter Andre (35) er på gyngende grunn.

Paret ble observert på forskjellige nattklubber samme kveld forrige uke, og tirsdag dro Peter Andre alene til Los Angeles. I tillegg skal Jordan skal selv ha innrømmet at de krangler "hele tiden", skriver Daily Mail. 

I løpet av de siste ukene skal også Jordan ha falt mer og mer tilbake til sin gamle partystil hvor hun flere ganger har hun blitt fotografert snublende rundt på byen i ulike miniatyr antrekk.

Peter Andre innrømmer at han hater når kona drikker.

- Jeg stoler på henne når hun er edru, men ikke når hun drikker. Dette gjør forholdet vårt sårbart. Med en gang hun begynner å drikke mister jeg henne, og jeg får henne ikke tilbake før neste morgen, skriver han i selvbiografien sin ifølge nettstedet.

Også en venn av paret tror de har problemer.

- Det virker som om Jordan og Peter er på vei i hver sin retning. Han er ikke særlig glad for at Jordan nå ser ut til å falle tilbake til å bli den gamle partyjenta igjen, sier han til nettstedet.

Paret, som har realityshowet "Katie & Peter: The Next Chapter" sammen, har likevel nektet for at forholdet deres henger i en tynn tråd.

Forrige uke snakket Peter Andre positivt om ekteskapet deres da han gjestet talk-showet "Loose Women", men flere stusset over hvorfor han hadde lagt giftringen igjen hjemme.

Jordan innrømmet tidligere denne måneden at hun stakk fra ektemannen i flere dager etter en krangel, men selv mener hun det er helt normalt.

- Jeg dro fra ham og vi så hverandre ikke eller snakket sammen på et par dager. Men vi har ikke tenkt å gjøre det slutt. Vi elsker hverandre.

- Det virker som om folk som ser showet vårt tror at vi krangler bestandig, men vis meg et par som ikke kjefter litt på hverandre. For det er det det er - kun kjefting. Hvis vi ikke kranglet på showet ville publikum sagt at det var falskt, sier hun ifølge Daily Mail.

Jordan og Peter Andre giftet seg i 2005 - 19 måneder etter at de forelsket seg under innspillingen av realityshowet "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!"

Sammen har de sønnen Junior (3) og datteren Princess Tiàamii (16 mnd). Peter Andre er også stefar til Jordans eldste sønn Harvey (6) som hun fikk med fotbalspilleren Dwight Yorke (36).

LES OGSÅ: - Jeg er ikke sjokktynn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.