STRÅLTE: Johnny Depp og Amber Heard fikk mye av oppmerksomheten på den røde løperen på MET-gallaen, ikke minst på grunn av Johnnys stokk. Foto: All Over Press
STRÅLTE: Johnny Depp og Amber Heard fikk mye av oppmerksomheten på den røde løperen på MET-gallaen, ikke minst på grunn av Johnnys stokk. Foto: All Over PressVis mer

- Sliter hun deg ut, Johnny?

Johnny Depp må tåle mange spøkefulle kommentarer etter at han dukket opp på fest med stokk og sin 22 år yngre kjæreste.

HJALP FORLOVEDEN: Depp førte sin vakre forlovede opp trappene. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
HJALP FORLOVEDEN: Depp førte sin vakre forlovede opp trappene. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det var kjendistungt på den røde løperen under MET-gallaen i New York mandag kveld.

Blant stjernen som kastet glans over arrangementet var skuespillerstjernen Johnny Depp (50), som ankom hånd i hånd med forloveden Amber Heard (28).

I den andre hånden hadde Depp en stokk, og Hollywood-pressen kommer med noen stikk på grunn av akkurat det.

«Sliter hun deg ut, Johnny?», skriver britiske Daily Mail, og sikter til aldersforskjellen mellom paret.

Men Depp fikk også skryt for antrekket da han strålte sammen med Amber.

«Det var en merkelig vri på den tradisjonelle dressen å ankomme med stokk og et lommeur av sølv som hang fra den hvite vesten. Men den flotte skuespilleren lyktes med looken», skriver nettstedet.

Johnny og Amber møtte hverandre på settet til filmen «The Rum Diary» i 2011, og året senere gikk han fra partneren, Vanessa Paradis. Nyheten om at paret hadde forlovet seg kom for en drøy måned siden.

Se stjernene ankomme Met-gallaen i videoen under:

NYFORLOVET: Det er bare en drøy måned siden Depp og Heard offentliggjorde forlovelsen. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over Press
NYFORLOVET: Det er bare en drøy måned siden Depp og Heard offentliggjorde forlovelsen. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over Press Vis merSkuespillerstjernen har flere ganger den siste tiden vist seg med Heards forlovelsesring, og forklarer det hele på denne måten:

- Jeg tror folk er for redde for å si; «hvorfor går en voksen mann med en kvinnes forlovelsesring?». Den var for stor for jenta mi så hun går med en annen.

LES OGSÅ: - Kast henne i Dawson's Creek!

[views:embed:node_embed:block:71206]