Sliter fremdeles med å takle sorgen

«A-Team»-stjernens kone døde i en tragisk skiulykke for 16 måneder siden.

SLITER: Liam Neeson mistet sin kone, Natasha Richardson, i en skiulykke for 16 måneder siden. Han sliter fremdeles med å takle sorgen.  Foto: All Over Press
SLITER: Liam Neeson mistet sin kone, Natasha Richardson, i en skiulykke for 16 måneder siden. Han sliter fremdeles med å takle sorgen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Liam Neeson (57) mistet sin kone, Natasha Richardson, i en skiulykke for 16 måneder siden. Han sliter fremdeles med å takle sorgen.

- Jeg prøver å takle sorgen dag for dag. Vi må bare prøve å ta hver dag som den kommer, for å være helt ærlig, sier Neeson til Contact Music.

Han er spesielt rørt over støtten han har mottatt - og fremdeles mottar, etter han kones tragiske død.

- Jeg får fremdeles kondolansebrev. Det er svært rørende, sier han.

«A-Team»-stjernens kone, var også skuespiller. I sin siste rolle lånte hun bort stemmen sin til dokumentarfilmen «The Wildest Dream».

- Vi så Liam i New York da filmen hadde prøvevisning. Det var tydeligvis vanskelig og utfordrende for ham å høre stemmen til Natasha. Spesielt i scenen hvor hun sier «Jeg kan ikke forestille meg at du aldri kommer tilbake. Jeg elsker deg så mye», sier reggisøren av filmen Conrad Anker til Independent Newspaper.

Natasha Richardson er en kjent skuespiller, om ikke like feiret som moren, Vanessa Redgrave, og ektemannen. Hun har blant annet spilt i «Maid in Manhattan» og «The Parent Trap». I 1986 vant hun vant hun «London Drama Critics»-pris som den mest lovende nykommeren etter å ha spilt Nina i «The Seagull», med sin egen mor som motspiller. Hun ble også kjent for å ha samlet inn flere millioner dollar til HIV-forskning, etter at hennes regissørfar, Tony, døde av AIDS i 1991.

Hun ga Liam Neeson to sønner, Michael Richard Antonio på 14 og Daniel Jack på 13.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Natasha Richardson er død