VONDT OG TØFT: - Det var veldig tøft for meg å se det igjen. Å oppleve det er én ting, men jeg husker jo ikke så mye av det selv, sa Anne Beate Rye Teigen i fjor til Se og Hør om den dramatiske ulykken i mandagens «Farmen». Foto: TV 2
VONDT OG TØFT: - Det var veldig tøft for meg å se det igjen. Å oppleve det er én ting, men jeg husker jo ikke så mye av det selv, sa Anne Beate Rye Teigen i fjor til Se og Hør om den dramatiske ulykken i mandagens «Farmen». Foto: TV 2Vis mer

Sliter fortsatt med smerter etter «Farmen»-ulykken

- Det preger fortsatt hverdagen, sier Anne Beate Rye Teigen.

SEOGHØR.NO: I fjorårets utgave av realityserien «Farmen» på TV 2 fikk sjokkerte TV-seere se at en kraftig forslått «Farmen»-deltager Anne Beate Rye Teigen (45) i all hast måtte fraktes til sykehus etter å ha blitt løpt ned av en hest.

Anne Beate slo hodet i betongen og ble like etterpå sparket i ansiktet av hesten. Blodet fosset, og det hele så  svært stygt ut.

I dagens utgave av Dagbladet, som kan leses på Dagbladet Pluss sier hun at hun fortsatt sliter med smerter i hodet etter ulykken.

- Det preger fortsatt hverdagen, sier hun til Dagbladet.

Fikk kraftig reaksjon

Tidligere har hun fortalt til Se og Hør hvordan den første tiden etter ulykken var.

Se video av Anne Beates ulykke her og intervjuet fra 2013:

Senere dro hun tilbake til «Farmen»-innspillingen. Men i etterkant fikk hun en kraftig reaksjon.

FORTSATT PREGET AV ULYKKEN: Anne Beate sier til Dagbladet at hun fortsatt sliter med smerter i hodet etter fjorårets Farmen-ulykke. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
FORTSATT PREGET AV ULYKKEN: Anne Beate sier til Dagbladet at hun fortsatt sliter med smerter i hodet etter fjorårets Farmen-ulykke. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer

De tre første ukene etter at hun kom hjem fra gården i Grimstad var den vanligvis sprudlende 46-åringen knapt utenfor døra. Hun var fortsatt svimmel og hadde store hodeplager.

- Jeg sloknet helt da jeg kom hjem. Jeg var oppbrukt, både i hodet og kroppen. Da fikk jeg hvilt slik jeg egentlig skulle gjort rett etter ulykken, sa hun til Seoghør.no.

- Ikke noe morsomt

For 24 år siden giftet Anne Beate seg med mannen i sitt liv, Ole Petter. Sammen har de sønnene Simen (24) og Stian (22). Kort tid etter ulykken fikk familien en telefon om det fatale som hadde skjedd på gården.

- Mannen min fortalte meg at han reiste på et møte, men at han ikke klarte å konsentrere seg. Han skulle få en ny telefon etter at jeg hadde vært på røntgen. Det tok visst tre timer, og det var tre lange timer for ham.

Hvordan taklet han det?

- Han hadde det vondt. Barna mine reagerte nok på samme måte, erkjenner melkebonden Anne Beate, som innrømmer at hun snakket med sin familie etter å ha havnet på sykehus, noe hun egentlig ikke hadde lov til siden hun i teorien fortsatt var en del av TV-programmet.

LES OGSÅ: Stine: - Jeg brukte ikke truse på «Farmen»