«Farmen»-Tore:

Sliter fortsatt etter «Farmen»-smell

TV-profilen sliter fortsatt med store smerter etter skaden han pådro seg på «Farmen».

GA INGENTING: Tore Haraldset var skadet, og prøvde ikke engang å vinne den siste tvekampen mot Lasse Fredheim før «Farmens» finaleuke tok til. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
GA INGENTING: Tore Haraldset var skadet, og prøvde ikke engang å vinne den siste tvekampen mot Lasse Fredheim før «Farmens» finaleuke tok til. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert

I midten av november måtte utfordrer og Nesbyen-ordfører Tore Haraldset (63) forlate Farmen i den aller siste tvekampen før finaleuken tok til.

Det gjorde han etter at han hadde vært plaget med knesmerter i flere dager.

Så da andrekjempe Lasse Fredheim (26) valgte den mildt sagt fysiske grenen «Sekken», lot han bare sekken falle mot bakken, slik at Fredheim vant uten noe som helst motstand i det som ble en meget spesiell tvekamp.

Dermed var «Farmen»-eventyret definitivt over for 63-åringen.

Har utsatt legebesøk

Til Se og Hør forteller Haraldset at skaden han pådro seg i slutten av september, fortsatt ikke er leget.

- I natt var det ekstremt vondt, så vondt at jeg nesten ikke fikk sove. Men jeg har ennå ikke fått summet meg til å gå til legen, sier «Farmen»-deltakeren.

Grunnen er at han iblant føler seg mye bedre - før han gang på gang får tilbakeslag.

- Hvordan oppsto skaden, egentlig?

- Jeg har merket smerter når jeg har gått turer i fjellet, i nedoverbakker og slikt. På «Farmen» satt jeg bare på kne og skar korn ute i åkeren, og da jeg begynte å gå nedover igjen mot gården litt etterpå kjente jeg at det begynte å bli skikkelig vondt igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.