«Farmen»-Tore:

Sliter fortsatt etter «Farmen»-smell

TV-profilen sliter fortsatt med store smerter etter skaden han pådro seg på «Farmen».

GA INGENTING: Tore Haraldset var skadet, og prøvde ikke engang å vinne den siste tvekampen mot Lasse Fredheim før «Farmens» finaleuke tok til. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
GA INGENTING: Tore Haraldset var skadet, og prøvde ikke engang å vinne den siste tvekampen mot Lasse Fredheim før «Farmens» finaleuke tok til. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert

I midten av november måtte utfordrer og Nesbyen-ordfører Tore Haraldset (63) forlate Farmen i den aller siste tvekampen før finaleuken tok til.

Det gjorde han etter at han hadde vært plaget med knesmerter i flere dager.

Så da andrekjempe Lasse Fredheim (26) valgte den mildt sagt fysiske grenen «Sekken», lot han bare sekken falle mot bakken, slik at Fredheim vant uten noe som helst motstand i det som ble en meget spesiell tvekamp.

Dermed var «Farmen»-eventyret definitivt over for 63-åringen.

MELKESPANN: Farmen-programleder Niklas Baarli svarer på dramaet rundt reglene i melkespann-konkurransen Vis mer

Har utsatt legebesøk

Til Se og Hør forteller Haraldset at skaden han pådro seg i slutten av september, fortsatt ikke er leget.

- I natt var det ekstremt vondt, så vondt at jeg nesten ikke fikk sove. Men jeg har ennå ikke fått summet meg til å gå til legen, sier «Farmen»-deltakeren.

Grunnen er at han iblant føler seg mye bedre - før han gang på gang får tilbakeslag.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Høstens aller siste «Farmen»-tvekamp ble av det meget spesielle slaget. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
SNIPP, SNAPP, SNUTE: Høstens aller siste «Farmen»-tvekamp ble av det meget spesielle slaget. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer

- Hvordan oppsto skaden, egentlig?

- Jeg har merket smerter når jeg har gått turer i fjellet, i nedoverbakker og slikt. På «Farmen» satt jeg bare på kne og skar korn ute i åkeren, og da jeg begynte å gå nedover igjen mot gården litt etterpå kjente jeg at det begynte å bli skikkelig vondt igjen.

- Jævlig kjipt

Smertene ga seg ikke de påfølgende dagene.

- Det ble bare verre, og om morgenen dagen etter var det helt håpløst. Det ligger på innsiden av kneet, og jeg får vondt hvis det blir lagt press på det eller hvis jeg vrir foten på et vis. Jeg får ikke gått tur eller noen ting, og akkurat det er jævlig kjipt. Jeg er nødt til å få sjekket det snart, bedyrer han.

MISTET FAREN: Maymona Mohamed måte forlate Farmen i uke fem grunnet et dødsfall i familien. Video: Rød Løper / Dagbladet TV. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, synes det er trist at Haraldset fortsatt sliter med en skade som oppsto under innspillingen av et TV 2-program.

- Det er leit å høre at Tore fortsatt sliter med smerter. Det er naturlig at vi holder kontakten med Tore fremover, og vi stiller selvsagt opp om det er noe vi kan gjøre for ham, sier Dahl til Se og Hør.

Alt er imidlertid ikke bare mørkt for realitydeltakeren om dagen. Nylig ble han nemlig nominert til «Årets halling 2022» - en pris i regi av lokalavisen Hallingdølen.

LES OGSÅ: Raseriutbrudd ble ikke vist på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer