Suzanne Aabel:

Sliter fortsatt ett år etter ulykken

- Når jeg ser el-sparkesykler så grøsser jeg.

STYGT FALL: Suzanne Aabel fikk livet sitt endret etter et stygt fall på el-sparkesykkel. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STYGT FALL: Suzanne Aabel fikk livet sitt endret etter et stygt fall på el-sparkesykkel. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som Suzanne Aabel (41) trodde skulle være en kjapp tur hjem, endte med å forandre livet hennes. «Radio Rock»-programlederen falt mens hun kjørte en el-sparkesykkel, noe som resulterte i at bena i skinnleggen knakk av.

- Jeg suste oppover Kirkeristen i full fart. Regnet og trikkeskinnene tok en vill vending i forhjulet, så det akselererte. Samtidig skrudde leggbenet mitt seg helt sønder og sammen av hektene. Jeg klarte å se benet før jeg smalt i bakken og da så jeg benpipene som stakk ut av buksen, støvelen min som var vendt med ankelen nesten helt rundt, og en legg som var kvesta til en slags s-form, fortalte hun til Se og Hør kort tid etter ulykken.

Nå, ett år etter ulykken, deler hun ærlig om at det fortsatt er tungt.

Til Se og Hør forteller Aabel om daglige smerter som spesielt dukker opp etter mye aktivitet. Hun beskriver smerten som «elektriske strømninger gjennom benet».

Likevel er det ikke bare den fysiske smerten som er vond. 41-åringen er også ærlig om hvordan skaden har påvirket henne psykisk. Ulykken gjorde at hun blant annet ble sengeliggende i fire måneder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer