«Annijor» og «Bare en natt til»:

Slipper rettssak - men må endre på boka

Striden mellom «Annijor» og Simen Auke er avsluttet.

ENIGHET: Det blir ingen rettssak om den meget omtalte boka til blogger Anniken Jørgensen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ENIGHET: Det blir ingen rettssak om den meget omtalte boka til blogger Anniken Jørgensen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Det blir ingen rettssak i «bokblogger»-saken.

Debutboka «Bare en natt til» av blogger Anniken Jørgensen (22), også kjent som «Annijor», ender likevel ikke i retten.

Ble enige

I dag var det tillyst rettssak i Oslo. Nå er den trukket tilbake. Boka handler om hennes eget liv, og flere personer nevnes med fullt navn.

Én av dem, Simen Auke (27) fra DJ-gruppa Broiler, ville gå rettens vei for å få boka stanset.

I et brev fra Advokatfirmaet Olafsen, som representerer forlaget Panta, står det «at partene er blitt enig om en minnelig løsning seg imellom».

Må skrive om boka

I en felles pressemelding skriver partene, Simen Aukes advokat Lene Homstverdt og Anniken Jørgnsens advokat Tony Vangen følgende:

«Etter at Simen Auke tok til motmæle mot Anniken Jørgensen og Pantagruel Forlaf AS, på bakgrunn av uttalelser om ham i Jørgensens bok «Bare en natt til», har parten blitt enige om en minnelig løsning seg imellom».

Videre står det i den felles advokatuttalelsen:

«Etter Aukes innspill er det blant anner enighet om enkelte redigeringer av boka i andre opplag, og ytterligere endringer i tredje opplag. Det innebærer at saken er avsluttet og det vil ikke bli et rettslig etterspill».

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Vennene hennes trodde det var kødd