Slipper kameraene til overalt

- Man kommer til å se meg akkurat slik jeg er, sier Sandra Lyng Haugen om sin nye realityserie.

NY SERIE: Sandra Lyng Haugen slipper kameraene tett innpå seg i sin nye realityserie. Foto: Espen Solli/Se og Hør
NY SERIE: Sandra Lyng Haugen slipper kameraene tett innpå seg i sin nye realityserie. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober følger artisten Sandra Lyng Haugen (27) i fotsporene til sin tidligere «Idol»-kollega Tone Damli og modellen Linni Meister, når hun får sin egen realityserie.

Til Dagbladet sier Mosjøen-jenta at seerne får komme svært tett på henne i serien, som skal sendes på kanalen TV 2 Bliss.

- Man kommer til å se meg akkurat slik jeg er, ei rar, storkjefta jente fra Mosjøen på vei mot sitt comeback, sier Sandra til avisen.

BLIR MED I SERIEN: Også kjæresten Martin Bjercke blir en del av den nye serien om Sandra Lyng Haugens liv, bekrefter sangerinnen overfor Dagbladet. Foto: FameFlynet Norway
BLIR MED I SERIEN: Også kjæresten Martin Bjercke blir en del av den nye serien om Sandra Lyng Haugens liv, bekrefter sangerinnen overfor Dagbladet. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Sandra - som i høst også skal være en av dommerne i «Idol jr.» - sier at kjæresten Martin Bjercke også vil bli å se i den nye realityserien.

Sandra sjekket opp Bjercke, som er med i elektrogruppa CLMD, umiddelbart da de møttes i garderoben før P3 Gull i november i fjor. Og ikke lenge etter ble de samboere i Sandras leilighet i Oslo.

Da den ferske romansen deres sprakk i media, ble nemlig de to nødt til å ta stilling til om de faktisk skulle bli et par.

Margaret Berger, Alejandro Fuentes, Alexander Denstad With og Sandra Lyng Haugen er dommere i Idol Junior, som kommer på TV2 høsten 2014. Foto: TV 2
Margaret Berger, Alejandro Fuentes, Alexander Denstad With og Sandra Lyng Haugen er dommere i Idol Junior, som kommer på TV2 høsten 2014. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg hadde tenkt til å ta tid for meg selv og kose meg. Men jeg forelsket meg med én gang, sa Sandra til Seoghør.no på Spellemannprisen i januar - der de to  viste seg sammen offentlig for første gang.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke klar for ny kjæreste da jeg møtte Martin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer