UT AV FENGSELET?: Boy George kan ifølge nettstedet Femalefirst snart glede seg til å forlate fengselet etter å ha sonet under en tredel av en femten måneder lang dom for mishandling og sexmisbrux av en norsk mann i London. Foto: All Over Press
UT AV FENGSELET?: Boy George kan ifølge nettstedet Femalefirst snart glede seg til å forlate fengselet etter å ha sonet under en tredel av en femten måneder lang dom for mishandling og sexmisbrux av en norsk mann i London. Foto: All Over PressVis mer

Slipper fri etter Audun-angrepet?

Boy George kan snart være en fri mann.

SEHER.NO: Den tidligere "Culture Club"-sangeren Boy George ble i desember dømt til femten måneder i fengsel for sexmisbruk og mishandling av nordmannen Audun Carlsen i London.

Carlsen hevdet blant annet i retten at Boy George holdt ham igjen i sin leilighet og slå ham med en kjetting da han prøvde å rømme.

Men nå ser det ut til at Boy George (47) - som egentlig heter George Alan O' Dowd - kan gå ut fengselsportene som en fri mann etter kun fire måneder.

Ifølge nettstedet Femalefirst har popsangeren vist så eksemplarisk oppførsel i fengselet at han fortjener å bli løslatt før tiden.

Istedenfor å sone i fengsel må Boy George sone hjemme i sitt eget hus med en elektronisk fotlenke som gir beskjed om hvor han oppholder seg til enhver tid.

Men selv om han har husarrest, reagerer Boy Georges medfanger på den milde straffen.

- Han ser ut til å ha blitt behandlet med silkehansker og det har skapt sjalusi blant de andre fangene, sier en kilde til Femalefirst.

Britiiske myndigheter sier til nettstedet at de aldri kommenterer om når fanger eventuelt vil slippe ut før tiden.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hvorfor tillater de dette?