BLE ENIGE: Michael Jackson og sjeik Abdulla Al-Khalif har kommet til enighet seg imellom. Dermed er rettssaken et avsluttet kapittel. Foto: Stella Pictures
BLE ENIGE: Michael Jackson og sjeik Abdulla Al-Khalif har kommet til enighet seg imellom. Dermed er rettssaken et avsluttet kapittel. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slipper å møte sjeik i retten

Gledelige nyheter for Michael Jackson.

SEHER.NO: Michael Jackson (50) skulle etter planen møte til rettssak i London mandag morgen. Men så kom kontrabeskjeden: Popstjernen har nemlig kommet til enighet med sjeiken som krevde ham for 50 millioner kroner.

Det var i forrige uke at det ble kjent at Abdulla Al-Khalif planla å saksøke Jacko, på grunnlag av episoden som skal ha skjedd i 2005 - da det stormet som verst rundt Jackson og de alvorlige anklagene om overgrep mot barn.

Sjeiken skal ha gitt ham et lån på 4.7 millioner pund, nærmere 50 millioner kroner. Dette for å hjelpe sangeren med å stable karriéren på beina igjen.

Til gjengjeld skal Jackson ha lovet å betale tilbake pengene, gjennom å gi ut to album på sjeikens plateselskap.

Opplysningene kom frem under en runde i retten sist uke. Pengene har Al-Khalif aldri sett noe til.
Milliardær-sjeiken, som er sønn av Bahrains konge, følte seg lurt av hele episoden.

- Mr. Jackson har alltid lovet å betale meg tilbake gjennom våres arbeid sammen, sa Al-Khalif i en offisiell uttalelse, ifølge The Sun.

For å få tilbake sine penger ba prinsen om rettssak. Den menneskesky popstjernen har gjort alt for å slippe og reise til London.

Av helsemessige årsaker tilbød han seg å gi sin versjon av saken via en videolenke fra Los Angeles, men legene konstaterte at han ikke er verre skikket enn at han kunne sette seg på flyet fra den amerikanske byen.

Men nå har altså partene kommet til enighet seg i mellom, skriver BBC.
Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Er dette Michael Jackson?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.