Slipper å amputere beinet

Men TV-stjernen Tracy Morgans tilstand er fortsatt kritisk etter den dramatiske bilulykken.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Tracy Morgan (45), kjent fra blant annet TV-serien «30 Rock»,  er fortsatt på sykehus lørdagens dramatiske bilulykke.

Morgan satt i en limousine-buss på vei fra et standup-show han hadde holdt i Delaware, da kjøretøyet ble truffet bakfra av en trailer. Limousinebussen ble kastet rundt på taket i sammenstøtet.

TV-STJERNE: Tracy Morgan er kjent fra TV-serien «30 Rock». Her er han på settet sammen med sin kollega Jane Krakowski. Foto: Stella Pictures
TV-STJERNE: Tracy Morgan er kjent fra TV-serien «30 Rock». Her er han på settet sammen med sin kollega Jane Krakowski. Foto: Stella Pictures Vis mer

To personer - deriblant Morgan - ble kraftig skadet i sammenstøtet, mens komikeren James McNair mistet livet.

Etter at han ble innlagt på sykehus, meldte flere medier at Morgan stod i fare for å måtte amputere det ene beinet sitt.
Nå avviser en talsmann for komikeren at dette stemmer.

- Han har blitt oprerert i beinet. Tilstanden hans er fortsatt kritisk, men stabil. Hans forlovede Megan er ved hans side nå, sier talsmannen til People.

Kjedekollisjon

Ifølge politiet var to trailere, to personbiler, en SUV samt limo'en involvert i det som utviklet seg til en kjedekollisjon, skriver TMZ.

En talsperson fra politiet har uttalt til CNN at de foreløpig ikke har grunn til å mistenke at alkohol var en faktor i bilulykken.

Morgans planlagte «Turn It Funny»-forestilling i North Carolina ble lørdag kveld avlyst.

Lastebilsjåføren som forårsaket ulykken, skal ifølge People ikke ha sovet på ett døgn før kollisjonen.

Han er nå tiltalt for uaktsomt drap og tre tilfeller av å ha forårsaket en annen person skade ved hjelp av et kjøretøy.

LES OGSÅ: Livstruende skadd i dødsulykke