Slipknot-bassist funnet død

Metallbassisten obduseres tirsdag.

PÅ SCENEN: Paul Gray og gitarist Mick Thompson på scenen under en Slipknot-konsert i Milan i 2008. Foto: All Over Press
PÅ SCENEN: Paul Gray og gitarist Mick Thompson på scenen under en Slipknot-konsert i Milan i 2008. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Bassisten i metallbandet Slipknot, Paul Gray, ble mandag funnet død på et hotellrom i Iowa 38 år gammel, melder TMZ.

Det skal ha vært en hotellansatt som fant Gray livløs på rommet tidlig på morgenen, ifølge politiet i Urbandale.

Det er ingen mistanker om at det skal ha skjedd noe kriminelt, men politiet vil nå etterforske saken for å komme til bunns i hva som har skjedd med Gray. Tirsdag blir han obdusert.

- Paul Gray var en fantastisk person bade på og av scenen. Han vil bli savnet av mange, inkludert meg selv, sier vokalisten Jacoby Shaddix i bandet Papa Roach.

- Hans ånd vil leve videre gjennom musikken han skrev, sier Shaddix til NBC.

Maskekledde Slipknot ga ut sitt første studioalbum i 1999, og solgte rundt 2 millioner eksemplarer av debutalbumet. Gray var en av grunnleggerne av gruppen, som totalt har blitt nominert til sju Grammypriser. I 2006 vant de sin eneste Grammy med sangen «Before I Forget».

- Det er en stort tap. Paul var et kjempeflott menneske, sier Andy Hall, som driver rockeradiostasjonen Lazer 103,3, og som har kjent Gray i ti år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.