KJÆRLIGHETSFERIE: Eva og Ernesto nyter hverandre og solen i luksuriøse Marbella i Spania. Foto: FameFlynet
KJÆRLIGHETSFERIE: Eva og Ernesto nyter hverandre og solen i luksuriøse Marbella i Spania. Foto: FameFlynetVis mer

Slikket sol med sin nye kjæreste

Skuespiller Eva Longoria viste følelser på kjærlighetsferie i Spania. Se bilder!

Se flere bilder av det forelskede paret nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Eva Longoria (38) er i disse dager på kjærlighetsferie i Marbella i Spania, sammen med sin nye kjæreste, entreprenør og filantrop, Ernesto Arguello (34).

Paret møtte hverandre under innspilling av reality-serien «Ready For Love», der hun var programleder og han var kjærlighetssøkende deltaker.

Etter endt TV-innspilling fant de to latino-amerikanerne kjærligheten i hverandre - og nå har de reist over dammen, til luksuriøse Marbella for å pleie det ferske forholdet.

Søndag formiddag koste paret seg i solen, og en tydelig forelsket Longoria klarte ikke å la være å flørte med sin høyreiste kjæreste.

Etter endt soling dro de to tilbake til hotellet, hvor de gjorde seg klare til kveldens festligheter på fasjonable Gran Melia Resort Don Pepe.

Longoria, som står bak veldedighetsorganisasjonen the Eva Longoria Fundation, er nemlig for fjerde året på rad en av æresgjestene ved veldedighetsarrangementet The Global Gift Gala.

Det er ingen tvil om at «Frustrerte Fruer»-stjernen har det bra om dagen, for hun strålte fra øre til øre da hun ankom festen hånd i hånd med Ernesto.

Se flere bilder av det forelskede paret under!

LES OGSÅ: Britney på kirkebesøk i stripper-støvletter

SMURTE SEG INN: Også Eva Longoria er opptatt av å ta forhåndsregler - og smurte seg hyppig med solkrem i løpet av dagen. Foto: FameFlynet
HOT: Eva Longoria sjekker at alt er på plass. Foto: FameFlynet
PASSET PÅ: ... og at den lekre bikiniunderdelen satt som den skulle. Foto: FameFlynet
FLØRTET: Paret brydde seg ikke om å skjule flørtingen. Foto: FameFlynet
BLANT FOLKET: Ingen tvil om at Eva Longoria har det fantastisk om dagen. Her er paret på bytur i den spanske byen Marbella - og Eva klarer ikke skjule sine følelser overfor paparazzifotografene. Foto: FameFlynet Sweden
LYKKELIG: Eva Longoria smilte fra øre til øre da hun ankom hånd i hånd med kjæresten Ernesto Arguello til veldedighetsgallaen Global Gift Gala i Marbella søndag kveld. Foto: Stella Pictures