Slikket sol med sin nye kjæreste

Skuespiller Eva Longoria viste følelser på kjærlighetsferie i Spania. Se bilder!

KJÆRLIGHETSFERIE: Eva og Ernesto nyter hverandre og solen i luksuriøse Marbella i Spania. Foto: FameFlynet
KJÆRLIGHETSFERIE: Eva og Ernesto nyter hverandre og solen i luksuriøse Marbella i Spania. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av det forelskede paret nederst i saken! SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Eva Longoria (38) er i disse dager på kjærlighetsferie i Marbella i Spania, sammen med sin nye kjæreste, entreprenør og filantrop, Ernesto Arguello (34). Paret møtte hverandre under innspilling av reality-serien «Ready For Love», der hun var programleder og han var kjærlighetssøkende deltaker. Etter endt TV-innspilling fant de to latino-amerikanerne kjærligheten i hverandre - og nå har de reist over dammen, til luksuriøse Marbella for å pleie det ferske forholdet. Søndag formiddag koste paret seg i solen, og en tydelig forelsket Longoria klarte ikke å la være å flørte med sin høyreiste kjæreste. Etter endt soling dro de to tilbake til hotellet, hvor de gjorde seg klare til kveldens festligheter på fasjonable Gran Melia Resort Don Pepe. Longoria, som står bak veldedighetsorganisasjonen the Eva Longoria Fundation, er nemlig for fjerde året på rad en av æresgjestene ved veldedighetsarrangementet The Global Gift Gala. Det er ingen tvil om at «Frustrerte Fruer»-stjernen har det bra om dagen, for hun strålte fra øre til øre da hun ankom festen hånd i hånd med Ernesto. Se flere bilder av det forelskede paret under! LES OGSÅ: Britney på kirkebesøk i stripper-støvletter

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer