Bella Hadid og Hailey Bieber:

Slikker sol på yacht-ferie i Italia

Modellvenninnene Bella Hadid og Hailey Bieber ser ut til å nyte late dager på Sardinia.

PÅ FERIE: Venninnene og modellene Bella Hadid (til venstre) og Hailey Bieber ble denne uken avbildet på en luksusyacht utenfor Sardinia i Italia. Foto: NTB Scanpix
PÅ FERIE: Venninnene og modellene Bella Hadid (til venstre) og Hailey Bieber ble denne uken avbildet på en luksusyacht utenfor Sardinia i Italia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har mange land i Europa så smått begynt å åpne grensene igjen, etter at store deler av Europa - og verden for øvrig - har vært nedstengt for å begrense smitten av coronaviruset. De siste månedene har mennesker verden over vært i karantene og isolasjon, og mange har nok savnet å kunne ferdes fritt over grensene.

Nylig åpnet europeiske land som Spania og Italia opp for turistene igjen, etter å ha vært hardt rammet av coronaviruset. Gjenåpningen skjer naturligvis gradvis og med restriksjoner og tiltak, men mange er nok glade over å endelig kunne reise utenlands igjen - og det gjelder også kjendisene.

Denne uken dukket nemlig modellvenninnene Bella Hadid (23) og Hailey Bieber (23) opp på en rekke bilder fra en reise i Italia. De to 23-åringene ble observert på en yacht utenfor den italienske øya Sardinia, hvor de så ut til å nyte den italienske solen og varmen.

PÅ YACHT: Bella Hadid og Hailey Bieber ble fotografert av paparazziene utenfor Sardinias kyst på mandag. Foto: NTB Scanpix
PÅ YACHT: Bella Hadid og Hailey Bieber ble fotografert av paparazziene utenfor Sardinias kyst på mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Privatfly

Hadid og Bieber skal ha ankommet Sardinia med privatfly, og paparazziene hadde naturligvis troppet opp for å forevige de unge stjernenes ferietur. På den lokale flyplassen hadde de begge på seg munnbind, et tiltak som har blitt et vanlig skue i offentligheten de siste månedene.

ITALIA: Hailey Bieber syntes nok det var deilig å dra på ferie med venninnen Bella Hadid, etter å ha vært i corona-isolasjon i lang tid. Foto: NTB Scanpix
ITALIA: Hailey Bieber syntes nok det var deilig å dra på ferie med venninnen Bella Hadid, etter å ha vært i corona-isolasjon i lang tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er ikke vanskelig å se for seg at de to modellene nøt etterlengtede feriedager i Italia. Bella Hadid har under coronakrisen vært i isolasjon med sin kjente familie på deres gård i Pennsylvania i USA, der hennes gravide søster Gigi Hadid (25) og kjæresten Zayn Malik (27) også har oppholdt seg, ifølge danske Se og Hør.

Hailey Bieber har på sin side holdt seg hjemme med ektemannen Justin Bieber (26) i Canada under coronakrisen. Derfra har de blant annet underholdt med realityshowet «The Biebers on Watch», som har blitt sendt på Facebook Watch. Serien handler om ekteparets liv under coronapandemien.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Selv om de to modellene nå har tatt turen over Atlanteren for det som later til å være en svært avslappende ferie, har amerikanske myndigheter frarådet alle ikke-nødvendige reiser til Italia.

Landet har som kjent vært hardt rammet av coronavirusets herjinger, med nesten 240 000 smittede, og over 34 600 dødsfall, ifølge Worldometers.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Trøbbel i paradis

Ferieturen til Italia er sikkert et deilig avbrekk fra modellenes liv hjemme i USA. Mange opplever nok å gå litt lei av kjæresten eller familien når man tilbringer såpass mye tid sammen som mange har gjort under coronatiden.

Bella Hadid har ingen kjæreste om dagen - i hvert fall ikke som er offentlig kjent. Hailey Bieber har imidlertid etablert seg godt i ekteskapet med ungpikeidolet Justin Bieber. De giftet seg i 2018, men Hailey har tidligere vært åpen om at forholdet ikke bare har vært rosenrødt.

I mai sa 23-åringen at hun i starten var varsom med å skulle gå tilbake til popstjernen fordi bruddet mellom dem i 2016 hadde vært av det vonde slaget.

- Det var rart, for vi hadde vært lenge borte fra hverandre, så jeg var veldig forsiktig når det kom til oss to igjen. Vi hadde begge såret hverandre skikkelig stygt tidligere, avslørte hun på «The Biebers on Watch» på Facebook, ifølge Contact Music, og fortsatte:

- Det var ikke et typisk fyrverkeri-øyeblikk med gnister som fløy. I stedet var jeg veldig, veldig nervøs og usikker. Det tok tid for meg før jeg følte at ting var normalt.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Videre innrømmet Hailey at hun hadde en enorm skyldfølelse gjennom det første halve året av ekteskapet fordi hun gikk inn i et forhold uten blanke ark. Både hun og hennes nåværende ektemann innledet blant annet nye forhold til andre mens de var fra hverandre.

- Vi har alle ting som skulle vært ugjort og dårlige valg som ikke skulle blitt tatt. Men det jeg har lært av å være gift er at hver feil jeg har begått, og som ga meg skyldfølelse, faktisk førte meg til ekteskapet jeg er i i dag, delte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Kjendisene i rettsstrid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer