Slikker sol på Sardinia

Victoria Silvstedt koser seg med mangemilliardær-kjæresten.

Publisert
Sist oppdatertSEHER.NO: Den langbente modellen Victoria Silvstedt (37) var denne uken på romantisk ferie med den eldre kjæresten og mangemilliardæren Maurice Dabbah i Porto Cervo på Sardinia.


Og det var nettopp på Sardinia at de første bildene av en svært intim Victoria og Maurice ble tatt, og som siden gikk verden rundt.

I et intervju til avisen Aftonbladet har den svenske modellen tidligere fortalt at kjæresten går under navnet «Den lille mannen», og med Victoria sine 1,79 cm på strømpelesten er vel ikke det så rart.


Paret møttes i 2001 og var elskere mens blondinen fremdeles var gift med den amerikanske sportskommentatoren Chris Wragge. Disse to skilte seg i 2009.


Det er lite man vet om «Den lille mannen», annet enn at han er fransk og god for flere milliarder, og sånn vil Victoria tydeligvis at ting skal forbli.


- Det er mange franske aviser som har vært på meg for å få meg til å snakke om Maurice. Men det gjør jeg ikke, har hun uttalt ifølge Aftonbladet.
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gravid for første gang  
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer