Chrissy Teigen:

Slik viser hun sin støtte til Rihanna

Chrissy Teigen har fått nok.

LEI: Modell Chrissy Teigen (t.v) dropper å bruke Snapchat, der hun vanligvis er en aktiv bruker. Det samme gjorde Rihanna forrige uke. Foto: NTB scanpix
LEI: Modell Chrissy Teigen (t.v) dropper å bruke Snapchat, der hun vanligvis er en aktiv bruker. Det samme gjorde Rihanna forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Bildemeldingstjenesten Snapchat har vært i hardt vær etter at de nylig rullet ut et helt nytt design. Oppdateringen falt ikke i smak hos alle, og flere kjendiser har vist sin misnøye.

Nå har nok en stjerne valgt å boikotte appen, men det er ikke bare det nye designet som er årsaken denne gangen.

«Jeg har sluttet å bruke Snap. Oppdateringen, klager fra folk som ikke finner meg der, og Rihanna-avstemningen... Ikke bra», skriver Chrissy Teigen (32) på Twitter.

Teigen er svært populær i sosiale medier, og får ofte oppmerksomhet for sine brutalt ærlige, og ofte humoristiske, oppdateringer.

Tweeten gikk dermed ut til hennes 10 millioner følgere, og har allerede fått mye respons.

32-åringen reagerte også på en Twitter-bruker som kommenterte at ansatte i selskapet kan miste jobbene sine fordi kjendiser snakker negativt om Snapchat i sosiale medier.

«Bekymringene har blitt tatt opp i flere måneder, og dette er ikke forskjellig fra noe annet selskap hvor kvalitet påvirker salget», svarte hun, ifølge People.

- Forferdelig feil

Historien bak Teigens tweet skjedde forrige uke, da sangstjernen Rihanna (30) gikk hardt ut mot Snapchat etter at de kringkastet en reklame for et spill hvor brukerne fikk valget mellom å fike til Rihanna eller slå til Chris Brown (28).

Dette er en referanse til hendelsen som fant sted i 2009, da Chris Brown var voldelig mot Rihanna, som var hans daværende kjæreste, etter en fest.

Brown erklærte seg skyldig i overfall og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi.

«Snapchat vet at dere ikke er min favoritt app der ute, men jeg prøver bare å finne ut hva som er poenget med dette. Jeg ønsker å si det er ignoranse, men jeg vet at dere ikke er så dumme», skrev Rihanna på Instagram-stories forrige uke.

En talsperson for selskapet Snap Inc. gikk senere ut og beklaget reklamen.

«Denne reklamen er grusom og burde aldri ha dukket opp på vår tjeneste. Vi beklager at vi gjorde den forferdelige feilen ved å tillate det gjennom vår gjennomgangsprosess. Vi undersøker hvordan det skjedde slik at vi kan sørge for at det aldri skjer igjen», het det i uttalelsen ifølge Bustle.

​Reklamen ble fort fjernet, men Rihannas misnøye rakk å gjøre store skader for selskapet. Ifølge CNN falt selskapets verdi med hele 800 millioner dollar, omtrent 6,1 milliarder norske kroner, kun timer etter Rihannas uttalelse.

Stor påvirkningskraft

Det er ingen tvil om at stjernene har stor påvirkning hos sine følgere og fans. Da realitystjernen Kylie Jenner (20) nylig fortalte at hun har sluttet å bruke Snapchat, sank selskapets verdi med 10,2 milliarder norske kroner.

- Så, er det noen andre som ikke åpner Snapchat lenger? Eller er det bare meg ... Uff, dette er så trist, skrev Kylie Jenner på Twitter.

Bloomberg skrev at det er ukjent om det er det faktum at Jenner nylig ble mor for første gang, eller Snapchats nye oppdatering som er grunnen til at hun ikke bruker appen lenger.

Tidligere har hun nemlig vært en aktiv bruker av appen, som har latt fansen få et innblikk i sitt privatliv, selv utenom «Keeping up with the Kardashians».

Tross for klagestormen, har direktør for Snap Inc., Even Spiegel (27), avvist at de kommer til å gå tilbake til det gamle designet.

- Det vil ta tid før folk vender seg til det nye designet, men jeg selv - som har brukt det i noen måneder - føler meg mye mer knyttet til tjenesten, uttalte han under Goldman Sachs' teknologikonferanse i februar, ifølge Bloomberg.

Han forklarte også at mye av meningen med endringen er for å skille mellom venner, kjendiser og større aktører.

- Folk sier: «Jeg pleide å føle at flere kjendiser var vennen min, og nå er de ikke vennen min lenger». Det er nøyaktig det som er greia. De er ikke vennen din, sa han.

LES OGSÅ: - Jeg løy og sa at jeg var bifil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer