Slik viser Hegnar sin støtte til bøndene

Kom i kyllinghatt på Stordalen-fest. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Norske bønder har de siste dagene protestert mot regjeringen og spesielt statsminister Jens Stoltenberg, fordi de mener de får for lite betalt for å drive med landbruk.

Onsdag fikk de støtte av finansmannen Trygve Hegnar, som kom med blant annet kyllinghatt på hodet, da han møtte opp til Petter og Gunhild Stordalens 16. mai-bondefest i Oslo.

- Mer penger til bøndene. Det er en skam at de bare får 20 milliarder. De burde fått 100 milliarder, sier han bestemt til Seoghør.no.

Hegnar - som selv har gård på Hadeland - hadde også tatt med seg egg fra gården i gave til vertskapet.

- De er produsert økologisk, sier han til Seoghør.no.

Petter Stordalen la heller ikke skjul på at både han og kona er varme tilhengere av norsk landbruk da de ankom sitt eget party på tandemsykkel.

- Bøndene er viktige for norsk kultur og har vært viktige for det samfunnet vi kjenner i Norge i dag, sa Stordalen til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Petter Stordalen åpner dørene til soverommet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer