PUPPENE GLIPPER I DANSEN: Både i den sensurerte og i den usensurerte videoen til "My Ass" har regissøren valgt å la Linnis puppeglipp komme med.
PUPPENE GLIPPER I DANSEN: Både i den sensurerte og i den usensurerte videoen til "My Ass" har regissøren valgt å la Linnis puppeglipp komme med.Vis mer

Slik vil hun slå Lenes pupper

Linni Meisters nye musikkvideo er ute - se den her!

Se Linnis sexy video nederst i artikkelen!

SEHER.NO: - Det er en låt med et tilsynelatende enkelt spørsmål? Det er "take a 
long good look at my ass, how long you think you´d last?" - nå venter vi på hva svaret fra alle verdens gutter blir, sier Linni Meister (23) i forbindelse med at hennes nye låt "My Ass" i dag legges ut for salg.

Og på Seher.no kan du nå for første gang se hele videoen.

Seher.no var med på settet i fjor da Linni spilte inn musikkvideoen  - som er regissert av Marcel Leliënhof.

Linni har ventet med å slippe låta fordi hun var usikker på om hun ønsket å fortsatt bli profilert som "dum og deilig" nå som hun snart skal bli mor.

Men hun la ikke skjul på at hun storkoste seg under innspillingen, der hun blant annet danset med en støvsuger i korte skjørt.

- Først og fremst er det fantastisk tekst! Så befriende over kanten og til de grader outrert. Den passer perfekt til min chipmunkstemme. Jeg tror faktisk verden trenger slike som meg, som gir de noe å le av. Men dette er jo faktisk et prosjekt myntet på utlandet først og fremst. Det blir spennende å se hva de synes, sier hun til Seher.no.

Linni bruker også videoen til å fleipe med som sin tidligere glamourkollega Lene Alexandra Øien (27)- ved å parodiere hennes hitlåt "My Boobs Are OK".

- Det er en parodi på Lene Alexandras “My Boobs”-låt. Så får vi se om rumpa mi kan knuse puppene hennes på Youtube. La oss kalle det en humoristisk glamourmodellduell det her.

Øien fikk i 2007 stor suksess  med sin "puppelåt". Nå håper Linni å bli enda mer populær - ved å fri til gutter som liker andre deler av kvinnekroppen best.

- Hehe, vel, hvis det er like mange som søker på "ass" på youtube som på "boobs", så kan den jo bli det. Jeg har en teori om at halvparten av verdens mannlige befolkning er mest fascinert av rumpa, og de har på en mate blitt litt forsømt. Her får de igjen i romslig monn. Haha!  Jeg regner med at takkebrevene vil flomme inn, ler hun.

I videoen poserer også Linni toppløs rundt en strippestang, men disse delene av videoen er sensurert.

Etter det Seher.no kjenner til planlegger Linni å selge en egen, usensurert versjon til mobiltelefonbrukere. Men den toppløse versjonen av "My Ass"-videoen har også blitt lagt ut på nettstedet YouTube.

Se den usensurerte versjonen her! (ekstern lenke).

I tillegg til å fri til rumpegutta, bruker Linni også videoen til å slå et slag for norske nazi-zombier.

I videoen brukes flere plakater for "Død Snø" - som tidligere i år gjorde stor suksess på norske kinoer.

Produsent Kjetil Omberg håper at Linnis sexy video skal hjelpe filmen med å slå igjennom også i utlandet.

- Vi noterte oss youtubesuksessen til Lene Alexandra Øien med over 10
millioner visninger av "My Boobs Are Ok" - og begynte å tenke hvordan
vi kunne bruke den universielle kroppsfikseringen til å skape oppmerksomhet rundt lanseringen av Død Snø i utlandet, sier Omberg.

Og Linni legger ikke skjul på at hun selv også kunne tenke seg en framtid som skuespiller.

- Det har alltid vært min store drøm å bli skuespiller, så det er helt fantastisk at jeg har fått en liten fot innenfor filmbransjen. Så får vi se hva som skjer videre. På film vil jeg helst slåss og  ri på hest, og ha på meg sånne flotte gammeldagse prinsessekjoler med sånn krans rundt hode, smiler hun.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Brooke Shields angrer på at hun ventet med sex