Slik vil han vinne kona tilbake

Ronan Keating tar nye knep i bruk etter utroskap-avsløringene...

ANGRER: Ronan Keating gjør alt for å vinne tilbake sin ulykkelige kone. Foto: Stella Pictures
ANGRER: Ronan Keating gjør alt for å vinne tilbake sin ulykkelige kone. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: For litt over en uke siden ble det kjent at Ronan Keating (33) separeres etter et 12 års langt ekteskap til kona Yvonne Keating (36). Overfor Yvonne skal sangstjernen nemlig ha innrømmet å ha vært utro, noe som fikk henne til å kaste ham rett på dør.

Men ifølge The Mirror får nå Keating en siste sjanse til å vinne sin kone tilbake - angivelig fordi han tar musikken i bruk for å oppnå nettopp det.

Yvonne er stadig knust og ulykkelig etter Ronans hemmelige, syv måneders lange affære med danseren Francine Cornell, som er ti år yngre enn henne selv. Etter en uke med selvransakelse, tårer og vrede har hun derimot innvilget å gi ekteskapet en ny sjanse - for deres to barns skyld, skriver avisen.

På samme tid kommer nyheten om at Ronan har vært i studio i Dublin for å spille inn en dypt følelsesladet kjærlighetsballade til sin kone.

I mellomtiden er danseren Francine sint og skuffet over å ha blitt dumpet av Keating etter at affæren mellom dem ble offentlig kjent. Faktumet at 26-åringen nå mottar hatbrev fra Boyzone-fans, som kaller henne for en «ekteskapsødelegger», gjør heller ikke saken noe bedre...

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Endelig er hun gravid